Böyle diyeceğine etiketle bence çok havada kalmışUlan hani reankarnasyon . Bir hafta burada reankarnasyon olmuş diye sızlayanlar vardı.
Böyle diyeceğine etiketle bence çok havada kalmışUlan hani reankarnasyon . Bir hafta burada reankarnasyon olmuş diye sızlayanlar vardı.
Olabilir artık seride her şekilde saçmalık beklenir bu bölüm doğruysa...Nika Güneşten gelen insanlar olabilir. Kutsallarda aydan gelenlerin farklı bir soyundandır.
Yok benim derdim form değil bu arada benim hoşuma gitti farklı geldi gözüme.Bu form efsanevi bir şey işte. Boşuna hayal kırıklığı yaşamayın.
Luffy'de yensin diye çalışmalara devam. Başka açıklanacak cevap yok yazdıklarına. .//E hala lastik bu? Nika dediği şeyin özelliği ne? Zoan bunun neresinde? Ben hiçbir şey anlamadım.
Meyve uyandırmak, uyanış kullanmak vs. çok fazla enerji gerektirmiyor mu? Tüm hakisi biten ve ölecek kıvama gelen biri (belki de ölen,) nasıl uyanış açıyor ve sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dövüşmeye devam ediyor?
Siteyi asıl şimdi kapatalım.
Verilen Spoiler aşırı boşluklarla ve mantıksızlıkla dolu arkadaşlar. Yani bu spoiler gerçekse bile bölüm bundan fazlasını içeriyordur çünkü hiçbir şey mantıklı değil.
Allah aşkına Luffy'nin meyvesi farklı bile olsa bunun kalkıp Nika olması falan mümkün değil. E nasıl kolu başı uzadı esnedi bugüne kadar bu çocuğun?
Bunu sıvamak kolay bence. Lastik gibi uzamak Nika denen şeyin özelliğidir. Meyveyi yiyince Luffy'e geçti işte.Bir saniye diyelim ki Spoiler tamamen doğru.
Peki bu meyvenin Lastik gibi işleyebilmesi nasıl gerçekleşti bugüne kadar?
Belki de tüm spoiler'a orada START TV vermişti. Lastik lastik meyvesi değilde insan insan meyvesi tipi lastik gibiTüm Luffy imajı kafamda silindi. Star TV lastik çocuk efsanesi yok oldu