Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve uyandırmak, uyanış kullanmak vs. çok fazla enerji gerektirmiyor mu? Tüm hakisi biten ve ölecek kıvama gelen biri (belki de ölen,) nasıl uyanış açıyor ve sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dövüşmeye devam ediyor?
Doflamingo büyük hasarlar aldıktan sonra tamamen uyanışla savaşa devam etmişti. Aynı şekilde Katakuri de sürekli uyanış kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu tarz meyvelerde pek fazla enerji gerektirmiyor diyip kaçacak işin içinden büyük ihtimalle :/
 
İyi de hadi Nika olsun meyvesi, hadi Nika ırkı lastik gibi uzayıp kısalabilsin. Yahu bunlar size boş geldi de uyanış açması mı tehlikeli geliyor. Oda'nın bu kadar kötü bağlayacağını tahmin etmiyorum. Nika tıpkı Teach'in meyvesi gibi diğer meyveleri etkileyip kendine çeken bir yapısının olacağını düşünüyorum.
 
Chopperda insan insan meyvesi yedi insan özellikleri kazandı bu mitolojik türden bir insan meyvesi anladığım kadarıyla.Messi messi meyvesi yiyip iyi top oynamak gibi

Tabi nika mitolojik olarak efsane bir insan olduğu için onun özelliklerini kazanmış
Tek teselli verecek mantık bu gibi... Bir ömür kadar süren gomu gomu saltanatının bitmesi beni bile hayal kırıklığına uğrattı. Ki ben hep oda'nın bi bişldiği vardır diyerek keyif alarak ya da almaya çalışarak okudum durdum. Umarım iyi bir yere gider de hayal kırıklığımız geçer.
Ulan Oda, yolda giderken bile gomu gomu çekerdim kendi kendime =(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık