Yani mitolojik bir insan oldu bizim çocuk?İnsan hayvan sınıfına ait bir canlı.
İllaki cevapları verilecektir. Henüz bir zoan uyanışı görmedik illaki One Piece mantığı içerisinde bir cevabı vardır. Çok önemli bir konu çünkü.Yok benim derdim form değil bu arada benim hoşuma gitti farklı geldi gözüme.
Benim çıkan spoilerla ilgili cidden tek bir derdim var. Eğer meyvesi gerçekten buysa nasıl bugüne kadar lastik gibi eli kolu uzadı bu çocuğun?
Serideki mantığa göre insan sınıfına ait bir canlı oldu, örneğin bir tanrı, Mesih, savaşçı, ve buna benzer bir varlık.Yani mitolojik bir insan oldu bizim çocuk?
Aynı ppyi ben yapıcaktım hızlı davranmışsınSerideki mantığa göre insan sınıfına ait bir canlı oldu, örneğin bir tanrı, Mesih, savaşçı, ve buna benzer bir varlık.
Bu çok köklü bir değişiklik ya bilemedim. Yani Luffy aslında lastik değilmiş demek, ne bileyim bana garip geliyor. Fazla geldi yani bana.İllaki cevapları verilecektir. Henüz bir zoan uyanışı görmedik illaki One Piece mantığı içerisinde bir cevabı vardır. Çok önemli bir konu çünkü.
Zemini kauçukla kaplamıyor. Zemini komple lastik yapıyor. Bolo Breath'i trambolinden geri yansıtır gibi fırlatıyor anladığım kadarıyla.Luffy grabs the ground and transforms it into rubber to return a Bolo Breath to Kaidou. Şunu biri betimlesin, zemini kauçukla kaplamış sonra