Kartallar yalnız uçar temalı. Kid reis yine yalnız...
Kartallar yalnız uçar temalı. Kid reis yine yalnız...
Şşşşttt, sus sus, Ölüm Cerrahı gelmeden yorumunu sil. Yoksa Tact ve Shambles ile uzuvlarını yer değiştirirLaw yancı işte kid kaptan... Emirle portal açan çar law dediğimiz
Sen gel bakayım şöyle kenara. Kim neymiş ne değilmiş göstermek lazım. Ölüm fermanını imzaladın.Law yancı işte kid kaptan... Emirle portal açan çar law dediğimiz
Ahahaha nasılda çektim ama konuya Tamam ya law abimiz janti adam oturmasını giyinmesini iyi bilir...Sen gel bakayım şöyle kenara. Kim neymiş ne değilmiş göstermek lazım. Ölüm fermanını imzaladın.
Ben bu konudaydım zaten. Dünde yazdım. İçinizi biliyorum içinizi. Şimdi böyle çevirsen ne olur.Ahahaha nasılda çektim ama konuya Tamam ya law abimiz janti adam oturmasını giyinmesini iyi bilir...
Ahmet çakar'dan özür dilebiz ipe sapa gelmez keltoş futbol yorumcuları gibiyiz. Bizim olayımız bu. Öngörüş açmazsan biz ne konuşacağız? Birbirimizi yeriz valla sonra burada
Arkadaki davul sesleri, kuşların üzerinde olmaları ve bir yere gidiyor olmaları. Bunlar özgürlüğe işaret. Law Luffy ile sırt sırta vermesi ise en büyük destekçisi anlamında. Kid'in elindeki yemeği çalması da Sabody'e girerken en popüler olan Kid'in sırasını kaybetmesine güzel bir gönderme olmuş. Arkalarında uçan küçük kuşlar ise bu tufana katılacak dostlar olarak nitelendirilebilir.Luffy'nin kollarında 5 yazıyor. Birde Law, Luffy ile aynı papağana binmiş. Buradan Law'ın tayfada olduğunu düşünebilir miyiz?
Enma'yı Zoro'dan alıp, bu ne daha kararmamış bile diye şekil yapıyormuşJoy boy kılıç kullansa güzel sürpriz olur. Sitede ya şenlik ya da kaos çıkar.