Kılıç tutucusu demek istedin herhaldeJoy boy kılıç kullansa güzel sürpriz olur. Sitede ya şenlik ya da kaos çıkar.
Büyük ihtimalle öyle olacak savaşın sonunda adadan tek bir parça bile kalmayacaktır.Luffy'nin uyanışını merak etmesine ediyorum da keşke Kaido da bir uyanış açsada şöyle gözlerimizin şenlendiği bir karşılaşma izlesek.
Ben Luffy'nin uyanıp Kaido'ya tekme bastığı bir senaryodan çok her iki tarafında meyve uyanışı açtığı şöyle uzunca bir karşılaşma görmek istiyorum.
Luffy'nin kollarında 5 yazıyor. Birde Law, Luffy ile aynı papağana binmiş. Buradan Law'ın tayfada olduğunu düşünebilir miyiz?
Sadece bu bölüm değil, One Piece tarihinin en iyi bölümleri geliyor. Zirveye doğru gidiyoruz.Boş mesaj atmış olmayalım, benim umudum var bölümden.
Örnek G$: Boundman diyor ya, şimdi de G5: Awekenig dicek. Yani uyanış bir sonraki vites formu olmuş oluyor diyebiliriz. Belki uyanışa özel bir vites seti de oluşturabilir.Aynen öyle. Acaba G5 mi açtı yoksa uyanış mı yoksa G5'i uyanış mı?
Law yancı işte kid kaptan... Emirle portal açan çar law dediğimizLuffy'nin kollarında 5 yazıyor. Birde Law, Luffy ile aynı papağana binmiş. Buradan Law'ın tayfada olduğunu düşünebilir miyiz?