Eski kadimlerden kim kaldı5 kadim serinin en büyük balonu çıkacak gibi.
Okumayı biliyorlarsa öngörüş kelimesinin anlamını da bilirler. Başlık da yazıyor zaten... Spoiler olduğunda da spoiler yazıyor.Yeni üyeler adına ve herkes adına bu talepte bulunuyorum Smoker-san.
Tamam da kanka biz buna spoiler demiyoruz ki, öngörüş diyoruz zaten. Mesele öngörüşlerin hiçbir zaman tutmamasından Spoiler = Öngörüş'e nereden bağlandıOkumayı biliyorlarsa öngörüş kelimesinin anlamını da bilirler. Başlık da yazıyor zaten... Spoiler olduğunda da spoiler yazıyor.
Öngörüşe spoiler, spoilera da öngörüş olarak bakıyorlarsa vay hallerine onların...
biz ipe sapa gelmez keltoş futbol yorumcuları gibiyiz. Bizim olayımız bu. Öngörüş açmazsan biz ne konuşacağız? Birbirimizi yeriz valla sonra buradaKaynakları sağlam olanlar söylüyor, onlar da doğru çıkıyor. Ben normalde açmam bu konuyu, ama istek çok olduğu için açıyorum. O yüzden burada "çıkmaz", "kesin sahtedir", "doğru değildir" gibi şeyler yazılması komik oluyor. Bu kadar rahatsız olunuyorsa bundan, öngörüş konusu açmayalım artık. En iyisi o olacak.
Atatürk değiliz biz 100 yıl sonrasını göremiyoruz pardon. Öngörüş yeteneğimiz 1 saat sonrasına dayanıyor.Tamam da kanka biz buna spoiler demiyoruz ki, öngörüş diyoruz zaten. Mesele öngörüşlerin hiçbir zaman tutmamasından Spoiler = Öngörüş'e nereden bağlandı
Şu an atam gelse yine bu goroseilerin aptallığını açıklayamazAtatürk değiliz biz 100 yıl sonrasını göremiyoruz pardon. Öngörüş yeteneğimiz 1 saat sonrasına dayanıyor.
Yani bu öngörüşün olayı bu aslında, bakıyoruz işte yeni malzeme çıkıyor doğru yada yanlış konuşuyoruz. Bunlar olmasa vakit geçmez kibiz ipe sapa gelmez keltoş futbol yorumcuları gibiyiz. Bizim olayımız bu. Öngörüş açmazsan biz ne konuşacağız? Birbirimizi yeriz valla sonra burada
Ne alaka şimdi bu? 1 hafta sonrasını tahmin edemiyor musun? Ben çok gördüm 1 hafta sonrasını tutturan, asıl önemli olan aylar sonrasını görmek.Atatürk değiliz biz 100 yıl sonrasını göremiyoruz pardon. Öngörüş yeteneğimiz 1 saat sonrasına dayanıyor.