Oluyormuş demek ki Kid ve Law iki güzel örnek. Kid de kölesi zaten Luffy'nin çaktırmamaya çalışıyorTsundere kaptan mı olur?
Oluyormuş demek ki Kid ve Law iki güzel örnek. Kid de kölesi zaten Luffy'nin çaktırmamaya çalışıyorTsundere kaptan mı olur?
Keşke ama yapar mı? Hayır tabi ki... JB illa luffy den çıkacak illa lastikten çıkmalı. Ondan üstün meyveyi kim ne yapsın mazallah kral olur falan...5 yaşlı bunağın bahsettiği meyve BB’nin meyvesi olsa çok daha mantıkı olur ve herkes ters köşe olur. Oda sever böyle ters köşeleri.
Umarım öyle bir şey olmaz.5 kadim serinin en büyük balonu çıkacak gibi.
Huff huff çatıya çıkmana efendimiz Luffy'i engellemene izin vermeyiz huffEmir almıyor. Zaten yapacağı şeyi biri önce söylüyor diye delleniyor. Adam denmese bile yapacak yani.
Ayrıca Zoro'da Luffy'de Law'ın dediklerini yaptığı oldu. Yancı mı diyelim? Yancı yancı yancı. Zoro'da yancı ohh sana.
Paramecia dan zoan a dönüşüm saçma ya. Üstüne bilge kral wukong olacak ise tam anlamıyla luffy=goku çakması olur Şunun yerine reçine falan daha makul hem g4 de açıklanıyor onunla...Luffy'nin meyvesi mistik maymun kral meyvesi ise Monkey soyadı tesadüf değil denebilir. Antik krallıkta meyveyi yapan kişi -Vegapunk yapıyorsa onların da yapıyor olması muhtemel- bazı meyveleri, bazı ailelere özel olarak yapmış olabilir. Sözde lastik meyvesinin uyanışının zorluğu da bununla açıklanabilir. Meyve, kendisini yalnızca ait olduğu aile üyelerine açıyordur. Bu da Shanks'ın Doğu Mavi ziyaretinin sebebi olabilir. Roger tayfası vesilesiyle gerçeği öğrenip Monkey ailesinin meyveyi yedirebileceği tek üyesine meyveyi altın tepside sunmuştur. Garp meyve yiyecek olsa elli kere yerdi. Dragon'unsa belki de halihazırda meyvesi vardı yahut Shanks, ona yedirmenin zor olduğunu düşündü.
Sanki öyle dediler de ne oldu. Luffy gelene kadar yine iş Law/Kid'e kaldı ve aşağıdakilere. Pühhh lanet olsun sana hasır şapka-ya kazanacağım diye indirttin beni aşağı ölüm haberin geliyor. Adamın dengesini şaşırttınız la.Huff huff çatıya çıkmana efendimiz Luffy'i engellemene izin vermeyiz huff
Ben Luffy'e güven olur demedim ki zaten kaptan adamlar başkasını efendileri olarak görüp yanlış ata oynadılar. Cezasını da temizinden sopa yiyerek çekiceklerSanki öyle dediler de ne oldu. Luffy gelene kadar yine iş Law/Kid'e kaldı ve aşağıdakilere. Pühhh lanet olsun sana hasır şapka-ya kazanacağım diye indirttin beni aşağı ölüm haberin geliyor. Adamın dengesini şaşırttınız la.
Hahaha. Şu kozu bir kere daha çıkaralım ortaya. :dd.dBen Luffy'e güven olur demedim ki zaten kaptan adamlar başkasını efendileri olarak görüp yanlış ata oynadılar. Cezasını da temizinden sopa yiyerek çekicekler
AçılmıyorHahaha. Şu kozu bir kere daha çıkaralım ortaya. :dd.d
Hazırlayanın yüreğini sevdiğim. olmaz tabi de çaktırma şiii :dd