Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok abarttiniz luffy yada nika düşmanini ciddiye dahi almiyor. Elbette ki bu meyvenin işler ciddileşince ki hali değil, Şu an sadece mutlu ve eğleniyor gibi duruyor. Uzun zamandir bekleyip ilk kez dişari çıkıyor gibi, Bu benim son halim son formum gibi birşeyi söylemiş olmasi son hali olduğunu göstermez. Ama lütfünün seçilmiş kişi olmamasi çok daha etkiliydi keşke meyve uyanişi daha mantikli birşey çıksaydı. Ne bileyim uyanmamiş hali esneklik sağliyorken uyaninca tam tersi şekilde daha sertlik ve güç sağlasaydi. Bu baya saçma olmuş sanji şeytan meyvesi çıksa daha mantıklı olurdu. Yinede bölümü beğendim.
 
Bölümün iyiliğini kötülüğünü geçtim. Kurgu, hikâye kendini açıklamazken okuyucular seriyi açıklamaya çalışıp duruyorsa, okuyucuların haklı olduğu bir dünyada bu yine yazarın başarısızlığı oluyor. Bir zamanlar Oda'yı geçme gibi bir hayalim vardı yazma konusunda, sağ olsun kendi her geçen gün benim seviyeme indikten sonra hızını alamayıp yuvarlandı gitti de oturduğum yerden bu konuyu da halletmiş oldum.
 
Doflamingo'nun şaşırma olayını anlamadım. Haki basılıyken Luffy lastik özelliklerini kaybetmiyor. Yani vurduğunda Luffy'nin hala lastik özelliği korumasında bir tuhaflık yok. Haki basılı kolu bacağı uzuyor sonuçta.
Aynen, onu ben lastik adamın haki kaplı iken böyle bir şey yapmasının mümkün olmamasına yormuştum.
 
Biz kinemon'un tam birlesemeyip ölmedigi sahneyi gördük. luffy'nin bu senaryosu en az 2 kat daha iyidir.

Dogru yenicek ama kaido'yu da çöp yerine koymayacak. Hem luffy biraz daha dövüsebilirim diyor yani o da limitlerine yakın. Muhtemelen kaido yenilirken luffy'de yorgunluktan bayilir ve biter vs. haftaya bi ihtimal ama sonraki hafta yüksek ihtimal biter big mom'da kid-law uyanış açinca 2 bölüme gitti. O nedenle son 2 bölüm kaido için bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık