Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangaka, luffy'nin ve meyvesinin bir mantık çerçevesine oturtabileceğinin sinyalini verdi. goruseilerin konuşmasından anlaşılan meyvenin başka kullancıları da olmuş ve biliniyor ( biz bilmiyoruz şimdilik) dolayısıyla luffy'nin peygamber gibi seçilmiş olduğundan ziyade yarı seçilmiş bir durum ( D olması ve iradesi) çizgisini koruyabilir. Ayrıca meyveyii her yiyen kişinin uyanış açamadığını daha önceki konuşmalarından öğrenmiştik.

bu detaylar Shanks'ın, Beyazbıyığın, Rayleigh'in ve Roger korsanlarını tanıyan Dr Kureha'dan, Crocus'a kadar Luffy hakkında edilen sözleri daha geçerli kılıyor. Luffy'nin üstüne hem Shanks hemde Beyazbıyık tarafından doğrudan bir bahis oynanıyor " gomu meyvesi veya nika meyvesine" sahip olsa bile onu tam anlamıyla özgürlük savaşçısı yani joy boy yapabilmek meyvenin gücünden ziyade luffy'nin iradesi ( D ) ve karakteriyle alakalıymış gibi bir boşluğu bıraktılar.
bu meyveyi kullanan başka kimler vardı flashback olarak verilirse iyi olur hatta roger eğer meyvenin eski sahibiyse çok daha iyi olacak ama en azından başka efsanevi korsanların olması bile tatmin edici bir mantığa oturtabilir.

bir çok kişinin sorguladı 3 yıldır luffy neden yakalanmadı kısmı da bu noktada cevaplanmış olur. meyvenin diğer kullanıcıları gibi luffy'nin de uyanışla nika olamayabileceğinden dolayı uzaktan uzaktan kontrol altında tutmak istemiş olabilirler. bu sayede de meyvenin kendilerinden zaten kaçtığı gerçeği olduğu için doğru bir zamanda yakalama şansını istemişlerdir. birde önceliklerimiz değişti diyorlar, alternatif eylemleri de var ve tüm bunların " im sama" ile alakalı olduğu gerçeği de var. im sama luffy'i öldürün emri verdiğine göre onun joy boy olma ihtimalini farketti ve gerekeni yaptı.
senaryoda oluşan boşluk kapanabilir ama yine de paramecia dan zoana, ben zoan değilim dediği sahnelere nasıl bir bakış açısıyla yaklaşmak lazım ?? benim içinde şu an için bu sorular muallak ve oda'nın kalemine de güvenimiz çoktan beridir kırılmış vaziyette bekleyip göreceğiz artık.
 
Son düzenleme:
Şunu farkettim spoiler okuyanlar bölümü beğenmedi çünkü herkes kötü yorum yaptı spoiler okumayanlar ise beğendi çünkü kötü yorum görmediler kendi özgür iradeleri ile okudular.
Bölümü beğenip beğenmeme tamamen algı meselesi bu kadar sürü olmayın
Spoilerı okudum ve beğendim.
Bu yaşanan olaylarla hiçbir sorunu olmayan net hikayeyi umursamadan seriyi takip ediyordur.

Büyük oyunu görmüşsün :oleyo2:
 
Luffy, Ayı(hayvan olan ayı değil gökteki ayı) tutup Karasakal'a fırlatsa şaşırmam artık.
Umarım olmaz...

Ben meyvelerin tekrar ön plana çıkmasından mutluyum. Haki faktörü yüzünden güç olarak arka planda kalmışlardı. Uyanış faktörüyle tekrardan serinin temel güç unsuru olmaları güzel ama işte Oda'nın torpili sadece Luffy'e işlediği için çoğu meyveyi heba edecek. Güçlerini düzgün yansıtamayacak. Ana düşman kimse onun gücünü görürüz.

Mesela uyanış unsurunu çoğu karakterde işleseydi, güçlerinin daha farklı kullanımını görseydik daha iyi olurdu. Uyanışı da tepeyi koydu adam. Luffy böyleyse Karasakal o meyvelerle uyanış açtığında ne yapar diye düşünüyoruz.
 
Adam Who's Who beceremez diye işi garantiye alıp meyveyi alıyor ondan sonra Meyve Güç yüzüğünün gollumu terk etmesi gibi terkediyor Shanks'ı.
Rota doğrudan Kuzey. Sanji kendisi bir meyve diye gönderme yapması boşa değilmiş Oda efendinin :D
Allblue hayali meyveye baskın geldi de kurtuldu reis yüzememe durumundan. Hey gidi hey! :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık