Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'e neden bu kadar herşey çok mantıklıymış gibi anlam yüklediniz ki ? Sonunu merak ettiğimiz eğlenceli bir seri işte. Sonunda da dünya barışı sağlanacak. Bu kadar.
 
Nereden belliydi meyveyi yediğinde 5 yaşındaydı xD
Daha 5 yaşında meyveyi etkileyecek iradeye ulaşmış aslan parçası, sen hala çamur at :)

Bu düşüncenin aynısını, Zoro-Kuina-Wado için düşünüyordum zamanında. Kuina, Wado ile Zoro'yu yendikten sonra ağlamıştı ve zayıflık göstermişti. Zoro ise tam tersi, kararlı durmuştu ve Kuina'yı bile etkilemişti. Wado da bunların hepsine şahit oldu. Sabahına da Kuina çıkamadı zaten. :(
Kılıçların da iradesi var şimdi. Olmaz öyle şey diyemiyorum. :(
 
Meyve, karakteri etkiliyor değil bence olay. Meyve, karakteri uygun kişiyi seçiyor daha çok. Karasakal da, meyvenin kendisini seçtiğini söylemişti. Kadercilik gibi bir şey.

Shanks'ın, meyve hakkında ne derece bilgi sahibi olduğu belli değil henüz. Meyve yediği için şapkayı verecek olsaydı, ilk yediği anda verirdi diye düşünüyorum. Daha çok karakterinden etkilenmiş gibi geldi bana.
Joy Boy olayını bilmese bile meyvenin önemli olduğunu biliyordur bence. Yoksa niye yanında taşısın, en kötü satardı birine.

Shanks dışında Rayleigh'in meyve için bir yorum yapmaması da çok ilginç. İki yıl çalıştırdı bu çocuğu. Hiç mi demedi sen aslında zoan türü meyve yedin diye? O da mı bilmiyordu Joyboy'un meyvesini?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık