Şu şaklabanı avatar yapmasam olmazdı.
Luffynin karakterini etkileyen şeyler az çok belliydi zaten. Öncesinde de ateşli bir ruhu vardı. Belli ki Shanksa kızdığını görünce meyve Luffy'ye ısınmış.Meyve, karakteri etkiliyor değil bence olay. Meyve, karakteri uygun kişiyi seçiyor daha çok. Karasakal da, meyvenin kendisini seçtiğini söylemişti. Kadercilik gibi bir şey.
Shanks'ın, meyve hakkında ne derece bilgi sahibi olduğu belli değil henüz. Meyve yediği için şapkayı verecek olsaydı, ilk yediği anda verirdi diye düşünüyorum. Daha çok karakterinden etkilenmiş gibi geldi bana.
Nereden belliydi meyveyi yediğinde 5 yaşındaydı xDLuffynin karakterini etkileyen şeyler az çok belliydi zaten. Öncesinde de ateşli bir ruhu vardı. Belli ki Shanksa kızdığını görünce meyve Luffy'ye ısınmış.
O kelepçeler kairosekili değildi yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü bir ara özellikle bakmıştım.Al işte, madem karakteri etkiliyor bu çocuk Wano'da tutsakken kairosekili kelepçeler ile antrenman yapıyor. Ama Luffy yine Luffy...
Bu düşüncenin aynısını, Zoro-Kuina-Wado için düşünüyordum zamanında. Kuina, Wado ile Zoro'yu yendikten sonra ağlamıştı ve zayıflık göstermişti. Zoro ise tam tersi, kararlı durmuştu ve Kuina'yı bile etkilemişti. Wado da bunların hepsine şahit oldu. Sabahına da Kuina çıkamadı zaten.Luffynin karakterini etkileyen şeyler az çok belliydi zaten. Öncesinde de ateşli bir ruhu vardı. Belli ki Shanksa kızdığını görünce meyve Luffy'ye ısınmış.
Bunu uyanışın sağladığını hiç düşündün mü veya mangada adam ne diyor bi bak.Lufy aslında çok zeki meyvenin suyunu çıkardı diye öven tayfa vardı, onlara çok gülüyorum, meyve sınırsız hayal gücü, çocuk daha meyveyi doğru düzgün kullanmamış. Meyve potansiyeli > luffy.
Heh işte bütün olay burda patlıyor. Yeni birşey yapacağım , şaşırtacağım diye birden bunu yapması saçma geliyor insana. Birde yaşlı amcalar var meyvenin tevellütünü okuyup bunca zamandır bekleyen. Ya bunlar da sıkılmış artık durumlardan veya bildikleri ve hala açıklanmayan şeyler var gelsin durumları değiştirsin diye bekliyorlar. Yoksa bu kadar bilipte birşey yapmamak nasıl açıklanır. Okuduğumuz şey hayal ürünü , kurgu olsada bu zamana mantığı hiçbir zaman bu kadar rafa kaldırmamıştı.Hayır işin daha saçma kısmı Oda'nın bu adı değiştirilen meyve muhabbetini Wano'da çıkarması. Bu olayın temelleri Marineford'da atılabilirdi, Dressrosa'da, Zou'da, Reverie'de atılabilirdi ama Wano'da 40-50 bölüm içine atılamazdı.
Madem aklına böyle bir senaryo var, sağlam işlesene be adam. Saçmalık.