Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence karanlık meyvesinin doğası senin verdiğin örnekte daha çok ortaya çıkıyor. Yıllarca bekledim diyor Teach ve sonunda aradığım meyve arkadaşımın elindeydi diyor. Burada meyve Teachı test ediyor bence yıllardır beni aradın içinde beni sahiplenebilecek karanlık var mı diyor.
Muhtemelen yami yami de logia olmayabilir. Zaten logia özelliği pek göstermiyor. Bundan da farklı bir şey çıkacak bariz.
 
Feryat figan ettiğimiz yok, eleştiriyoruz sadece. Aynı eleştiriyi bu değişikliği istemeyenlerden de görmek isterdim. Ancak sizden gördüğüm yorumlar "Mis gibi bölüm olmuş, neyini beğenmediniz?" tarzındaydı. Siz Luffy severler olarak bunu eleştirin ki, ortaya daha iyi tartışmalar çıksın. Her şeyi kabullenmenin bizi gerçekte soktuğu durum da herkesin malumu zaten. Neyse, uzatmaya gerek yok.
Körü körü eleştirme biraz sidik yarışına dönmüş durumda o yüzden herkes neyin ne olduğunu biliyor ama yorum yapamıyor . Ben bu seriyi Luffy için takip ediyorum. Ve luffynin karakterinde ve savaşmasında karakterin dışına çıkan bir şey göremedim. Bizim klasik luffy işte. Ama Meyve konusunda cevaplanmamız sorular var evet, değişmeden de belki bağlanabilirdi ama nereye bağlanacak ileride göreceğiz. Lastik meyvesi olarak kalmasını bende isterdim ama E.Oda'nın aklında bir şey yoksa bu topa girmezdi bence.
Göz efektlerini de sevmedim bu arada. Enelde ki gibi bir ağız göz efekti olsaydı seriye daha çok yakışırdı diye düşünüyorum.
 
Hayır işin daha saçma kısmı Oda'nın bu adı değiştirilen meyve muhabbetini Wano'da çıkarması. Bu olayın temelleri Marineford'da atılabilirdi, Dressrosa'da, Zou'da, Reverie'de atılabilirdi ama Wano'da 40-50 bölüm içine atılamazdı.

Madem aklına böyle bir senaryo var, sağlam işlesene be adam. Saçmalık.
 
Son düzenleme:
Açıkçası ben bu bölümde gördüklerimizin Luffy'nin bakış açısı olduğunu hiç sanmıyorum.
O ihtimal önümüzdeki hafta netleşir değilse çok saçma yani, üç saniye önce adamın karşısında durmak için kaba eti duman atıyordu bu çocuğun şimdi çocuk döver gibi evire çevire dövüyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık