Takılıyom ya bakma, takılmak hakkım zaten ben 1 ay milletin toksiğini çektim la Kid konusunda. Yarayı buldum mu affetmem.Law'da çıkacak diye kral haki övecek değilim. :d
Güç unsuru olarak hala meyvelerin uyanışı > Kral haki.
Takılıyom ya bakma, takılmak hakkım zaten ben 1 ay milletin toksiğini çektim la Kid konusunda. Yarayı buldum mu affetmem.Law'da çıkacak diye kral haki övecek değilim. :d
Güç unsuru olarak hala meyvelerin uyanışı > Kral haki.
İnşallah yoktur esnekliğini zirvede kullanabilmesi muazzam bir güç artışı zaten, yeter. Hem Luffy'e hem de bugüne kadar ki güçlerine uyuyor. Slash enerji dalgası olduğu için sektirebilir belki de Mihawk'ın kılıcı temas ettiği an da sektirebiliyorsa kolpaçinodaki trafik polisine dönerim.Loneey Tunes gücü varsa kesikleri de sektirir. Mihawk'ın slaşını sektirir misal.
Beyazbıyık savaştan harap olmuş bir köyden çıkmış yetim bir çocuktu. Keşke Luffy de öyle olsaydı.Seride saygı duyulası çok az insan var. D. olmadan zirveye oynayan WB bunlardan birisi. Garp da meyvesiz ve silahsız zirveye oynadı. Luffy'e bak, hem D. hem de Tanrı meyvesi yemiş.
Gözlemiyle görüp, esnetip büküp, sertleştirme katarsaldaladİnşallah yoktur esnekliğini zirvede kullanabilmesi muazzam bir güç artışı zaten, yeter. Hem Luffy'e hem de bugüne kadar ki güçlerine uyuyor. Slash enerji dalgası olduğu için sektirebilir belki de Mihawk'ın kılıcı temas ettiği an da sektirebiliyorsa kolpaçinodaki trafik polisine dönerim.
Son hatırladığım ülkesi halkını ateşe veriyorduBeyazbıyık savaştan harap olmuş bir köyden çıkmış yetim bir çocuktu. Keşke Luffy de öyle olsaydı.
Ama şöyle bir sıkıntı da var. Kid için tek artı kral hakiydi. Law'da da çıkarsa işler sıkıntı. :dTakılıyom ya bakma, takılmak hakkım zaten ben 1 ay milletin toksiğini çektim la Kid konusunda. Yarayı buldum mu affetmem.
Niye sıkıntı olsun ki? Benim artık Kid'den tek beklentim özel bir şeyleri çıkmaması. O bana yeter. Bu dandik seride kendi bir şeyler başarsın. Özel çıkarsa daha desteklemem şaka maka.Ama şöyle bir sıkıntı da var. Kid için tek artı kral hakiydi. Law'da da çıkarsa işler sıkıntı. :d
Kimin?Son hatırladığım ülkesi halkını ateşe veriyordu
Luffynin green terminal.Kimin?