Benim söylediğim ile bunun ne ilgisi var?Luffynin green terminal.
Benim söylediğim ile bunun ne ilgisi var?Luffynin green terminal.
Özellikle alakası değil durumun. Karşılaştırma bazında bakıyorum. Kral haki yüzünden öne koyanlar oluyordu :dNiye sıkıntı olsun ki? Benim artık Kid'den tek beklentim özel bir şeyleri çıkmaması. O bana yeter. Bu dandik seride kendi bir şeyler başarsın. Özel çıkarsa daha desteklemem şaka maka.
Savaştan çıkmış yetim çocuk diyorsun adam ateşten çıkıyor.Benim söylediğim ile bunun ne ilgisi var?
Kanka diyorum ya, özel bir şeyleri çıkacağına geri kalsın. Bu konuda ciddiyim.Özellikle alakası değil durumun. Karşılaştırma bazında bakıyorum. Kral haki yüzünden öne koyanlar oluyordu :d
Bu seride Luffy ve Teach hariç kimse de özel bir şey çıkmaz bu saatten sonra. Luffy'nin bu olayıyla çoğu karakterin pabucu dama atıldı maalesef.
Luffy ile Beyazbıyık arasında ufacık bir benzerlik bile yok bana göre. O yüzden alaka kuramadım.Savaştan çıkmış yetim çocuk diyorsun adam ateşten çıkıyor.
Şimdi gücünün sınırı muhayyelat olan birinin gücünü nasıl sınırlarsın ? Gücünün sınırı muhayyile olan birine nasıl karşı durabilirsin ? Ne dese ne yapsa söylediğini yalanlayacak bu adam.Gözlemiyle görüp, esnetip büküp, sertleştirme katarsaldalad
Ne uğraşıyorum ya, Oda Bey dşünmemiş biz ne yapalım
Canı sıkıldı ve kendi kendine bir meydan okumaya girdi kesin. Yoksa bu kurgusal intiharın başka sebebi olamazŞimdi gücünün sınırı muhayyelat olan birinin gücünü nasıl sınırlarsın ? Gücünün sınırı muhayyile olan birine nasıl karşı durabilirsin ? Ne dese ne yapsa söylediğini yalanlayacak bu adam.
Çıkmasın zaten istemem bende ama bu muhabbet yüzünden hiçbir karaktere yeteri değeri vermeyecek artık. Oda için hangi karakter özelse o değerlenecek onu güzel işleyecek. Geri kalanını salacak.Kanka diyorum ya, özel bir şeyleri çıkacağına geri kalsın. Bu konuda ciddiyim.
Ya siz iyi misiniz? Toon Force olayı kaç kere gözümüze sokuldu? Chinjao' nun ağlaması, Wano' da Nami' nin Sanji' yi yumruklaması. Böyle tonla örnek çıkar. Yemin ediyorum sırf eleştirmek boş yapıyorsunuz.Bu yara büyümesi çizimi de gelir mi acaba... Oda gör bunu.
Bunu git 10 kere Toon Force yazanlara yaz dostum. Siniri benden çıkartma. Yoksa eleştiriden daha çok asıl sen boş yapmış olursun bu üslupla.Ya siz iyi misiniz? Toon Force olayı kaç kere gözümüze sokuldu? Chinjao' nun ağlaması, Wano' da Nami' nin Sanji' yi yumruklaması. Böyle tonla örnek çıkar. Yemin ediyorum sırf eleştirmek boş yapıyorsunuz.