Oy atmayı unutmuşum. Seni görünce aklıma geldi bastım kötüye.Güncele geldik. Bundan sonra Luffy'yi yedirmeyeceğiz.
Ama Luffy'den önce şu kötü oy verenlerden başlayacağız. 181 kişi siz hayırdır?
Oy atmayı unutmuşum. Seni görünce aklıma geldi bastım kötüye.Güncele geldik. Bundan sonra Luffy'yi yedirmeyeceğiz.
Ama Luffy'den önce şu kötü oy verenlerden başlayacağız. 181 kişi siz hayırdır?
Oha aklıma ilginç teori geldi şimdi karasakalın meyvesi başka meyveye izin veriyor buna kısmen hapsediyor diyorum çünkü başka meyve yeseydi ölürdü e şimdi nika özgürlük tanrısı burdan yola çıkarak karasakal birçok meyveyi hapsedecek özgürlük meyvesi de esaretten kurtaracak
Dünyanın en iyi teorisi tutar size söylim.
Tam o sırada nika nika nooooo…!Karasakal 4-5 meyve yese zaten dünyayı tekler.
Sana zahmet bir atsana bakalım Nami'nin hangi yumruğu Toon Force'muş.
Ama burda düşmana karşı yapmıyor sıradan anime tepkileri bunlar.Görmüyon mu taşan hakiyi!..
@Rocks D. Xebec dediği gibi düşmana karşı yapması gerekiyor. Bu sahnelerde Luffy ve kendi tayfası Nami'yi şımartıyor sadece. Usopp ile Chopper'da Luffy ile Zoro'yu dövüyordu. Kendi tayfa üyelerine sevdikleri için izin veriyorlar. Garp'ın Dadan'a kendini dövdürmesi gibi düşün.Görmüyon mu taşan hakiyi!..
Öngörüş fake çıkarsa görürsünTek taşta iki kuş, hem amirallere hem Law'a kral haki hayırlı olsun. @artyomdh
Namiye hayvan gibi gözlem haki açtırmazsa Odanın aklından şüphe ederim. Bu kızın en azından öteki adaya kadar hissettiği şeyleri de bağlar tertemiz bir Aisa çıkartırsın. Namide aşmış bir gözlemin çıkmaması benim için seride çok büyük bir senaryo hatası olur.@Rocks D. Xebec dediği gibi düşmana karşı yapması gerekiyor, Luffy ve kendi tayfası Nami'yi şımartıyor sadece.