Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Karasakal'ın şans faktörünü önüne düşen kadercilik ağını yazmaya kalksak Luffy kadar olur hiç girmeyelim o konulara bence. Adam plan yapıyor olabilir de %90 şans faktörüne bağlı bir plan yapıyor ve meyve tak diye önüne düşüyor. İmpel Down'a Luffy girmese Teach daha kapıdayken ölmüştü, Shanks MF'ye gelmese gene ölmüştü, Ace yerine Luffy'nin peşine gitse Garp gene öldürmüştü yani kadercilik sadece Luffy'e işlemiyor veya şans faktörü %1'lik hp'si kalmış WB'yi de MF'de sunmuşlar önüne oh miss 2 meyveli Teach.
Meyveyi 20 seneye yakın bir süre arıyor.
Sonra meyve gidip 4.tümen Thatch'i buluyor.

Bu meyvenin kullanıcıyı lanetlemesi büyük ihtimal bunu alabilmek için Thatch'i öldürüp bütün WB korsanlarını ve WB'yi kendine düşman etmek zorunda kalıyor. Sen önüne düştü diyorsun.

Impel Down'da Luffy ile BB birbirlerine karşılıklı yardım ediyorlar istemeden bile olsa.

BB, 1000 kişilik bazuka ekibini ve Hanybal'a tek atıyor Jinbe bunun için bu bizim işimize çok yaradı diyor, yani BB olmasa Magellan ile 1000 kişilik bazuka ekibi arasında sıkışacaklar.

Onun öncesinde Buggy ve Galdino'nun aşamadığı Impel Down'ın 2.katında Magellan tarafından yapılan zehir barikatını ortadan kaldırıyor BB,


Bunu Buggy yaptı sanıyorlar. Bu sayede Luffy ve ekibi yine kolay geçiş imkanı elde ediyor ve Galdino'da kaçabildiği için Luffy'ye Magellan'a karşı yardım ediyor.

Daha sonra Luffy kaçarken adalet kapılarının ilkini Bon Kurei Impel Down'da Magellan kılığına girip açıyor buraya kadar herşey güzel. Ancak açılması gereken bir adalet kapısı daha var onun Marineford tarafından açılması gerekiyor. Peki Luffy ve ekibi buradan nasıl geçmeyi başarıyor? Yine BB sayesinde çünkü onlar gitmeden önce Lafitte adalet kapısından sorumlu denizciyi hipnotize ediyor ve gördükleri bütün denizci gemilerini sorgusuz şekilde geçirmesini söylüyor. Luffy ve ekibi denizci gemisinde olduğundan buradan BB sayesinde geçip Marineford'a ulaşıyorlar. Yine bunu Buggy yaptı zannediyor tabii oradaki mahkumlar.

Bunlar yapılan karşılıklı yardımlar.

Shanks gelmese ölürdü demen asılsız en kötü kendisi ile bütün adayı batırırdı yenilse bile kazanma ihtimalide var yenilecek gibi hiç durmuyordu. Oradan bir sayfa paylaş de ki buna göre BB orada yenilirdi öyle bir sayfa yok. Akainu'dan geri çekilmesi vesaire çok farklı bir olay WB ile Oden'in Amiralsiz denizcilere geri çekilmesi gibi stratejik bir olay. BB'nin savaşmaya isteği varken herşey çok farklı oluyor görüldüğü üzere, orada yenilse bile nasıl yenilirdi Marineford battıktan sonra belki Sanjuan sayesinde bir gemiye atlayıp kaçabilirlerdi imkan dahilinde. Shanks marinefordun batmasını engelliyor ve Sengoku derin bir nefes alıyor sanki Sengoku ve Garp çok rahatlarmış gibi söylemişsin asıl Shanks onları kurtardı demek gerekir.

Ace yerine Luffy'nin peşine gitse Garp öldürürdü demen gene asılsız. İlk olarak Garp onu öldürebilse Marineford da yanında Filo Amirali ve denizci güçlerinin yarısı varken öldürürdü ama olmadı demek ki kolay değil. Depremden ötürü dersen bende deprem bir ejderha veya anka gibi savunma gücü vermiyor derim, savunması aynı öldürebilse öldürürdü yani ama yapamadı. İkinci olarak ise Garp, BB'ye karışamazdı çünkü BB'nin o dönem bir kelle ödülü bile yok, Garp neye göre kelle ödülü olmayan BB'ye saldıracak ve kelle ödülü olan Luffy'yi yakalamasına engel olacak?

Engel değil tam tersine yardım bile etmeleri lazım, Luffy'nin kelle ödülü olması ve BB'nin kelle ödülü olmaması sebebiyle, Lafitte BB'nin adına Sengoku ile anlaşma yapıyor size önemli bir kelle getireceğiz diye, ondan sonra niye onlara saldırsın denizciler. Son derece asılsız bir iddia.


Luffy kadar nasıl oluyor yahu? MF'ye Shanks gelmese BB taş üstünde taş bırakmayacaktı. Shanks gelince Karasakal ile karşılıklı gösterilmesi oradaki tek denginin Shanks olduğunu gösteriyor. Ace Karasakal'ın peşinden gittiği için Ace'i indirmedi mi? Özellikle bir hedef seçtiğini hatırlamıyorum, peşinden gelince hedef seçiyordu sanırım.
Katılıyorum. Ace Luffy olayını da açıkladım bir söylenti türemiş Garp izin vermezdi falan diye BB'nin o dönem kelle ödülü yok ki Garp BB'ye saldırsın neye göre kelle ödülü bile olmayan birisine saldıracak Garp, son derece mantıksız bir bahane.
 
Son düzenleme:
Dof'un tekmeyi sektirdiği gibi Kaido'nun saldırısını sektirebilmesi aşırı güçlü bir savunma yöntemi. Dondur, erit, şokla ya da kes başka türlü gerçekten lastiğe kafa atmak gibi bir şey oldu Luffy'e vurmak.
 
Seride saygı duyulası çok az insan var. D. olmadan zirveye oynayan WB bunlardan birisi. Garp da meyvesiz ve silahsız zirveye oynadı. Luffy'e bak, hem D. hem de Tanrı meyvesi yemiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık