@Ölüm Cerrahı da o kadar mesai yaptı kral haki gereksizliğini anlatmak için, boşa yormuş kendini.Bu @Ölüm Cerrahı na yazar.
@Ölüm Cerrahı da o kadar mesai yaptı kral haki gereksizliğini anlatmak için, boşa yormuş kendini.Bu @Ölüm Cerrahı na yazar.
Güzel bilgi. Bu neden Dünya Beşli'sinin gevşek gevşek davrandığını ve 800 yıllık süreçte meyveyi neden umursamadıklarını, umursasalarda neden dolaşmasına göz yumduklarını bir nebze açıklar. Gel gelelim Marineford da Luffy hakisini kullandıktan sonradan bu güne kadar ki süreci bu Beşli'ye eksi yazar.Şeytan Meyveleri'nin uyanabilmesi için Fatihin Hakisi gerekliymiş sanırım. Law'da da olduğu onaylanmış oldu.
Kid bari oradan yürür diyorduk Law Allah'sız çıktı iyice@Ölüm Cerrahı da o kadar mesai yaptı kral haki gereksizliğini anlatmak için, boşa yormuş kendini.
Beş Kadim'e artı yazan bir şey olmadı daha çok şükür.Güzel bilgi. Bu neden Dünya Beşli'sinin gevşek gevşek davrandığını ve 800 yıllık süreçte meyveyi neden umursamadıklarını, umursasalarda neden dolaşmasına göz yumduklarını bir nebze açıklar. Gel gelelim Marineford da Luffy hakisini kullandıktan sonradan bu güne kadar ki süreci bu Beşli'ye eksi yazar.
Benim de aklımda vardı bu ya sürpriz olmaz. Uyandıran herkeste (Law hariç) kral haki olduğu biliniyordu zaten. Doğru çıkarsa amirallerde falan da olacak.Kid bari oradan yürür diyorduk Law Allah'sız çıktı iyice
Ulan ne Law'mış be. Kid'in bir tane üstün yanı vardı, o da gitti.Şeytan Meyveleri'nin uyanabilmesi için Fatihin Hakisi gerekliymiş sanırım. Law'da da olduğu onaylanmış oldu.
Yani Çinçao ve Dof'un sahip olduğu şeye bir amiralin sahip olmama ihtimali %1 bile değildi zaten. Law da tam anlamıyla zirve karakterlerden biri olabileceğini kanıtlamış oldu böylece.Benim de aklımda vardı bu ya sürpriz olmaz. Uyandıran herkeste (Law hariç) kral haki olduğu biliniyordu zaten. Doğru çıkarsa amirallerde falan da olacak.
Amiral ek olarak saldırılarda kullanabiliyordur Çincao ve Dof'un aksine.Yani Çinçao ve Dof'un sahip olduğu şeye bir amiralin sahip olmama ihtimali %1 bile değildi zaten. Law da tam anlamıyla zirve karakterlerden biri olabileceğini kanıtlamış oldu böylece.