Yenildi olayı çatıdan düşünce de dendi. Spoilerde Kaido vs Luffy'i kazanan Kaido yazmış diyorlar.Crocodile dövüşünde de benzer bir şey yaşanmıştı. Tayfada ki kişilere öldü, yenildi denildi. Ona benzer bir olay olacaktır bu da...
Yenildi olayı çatıdan düşünce de dendi. Spoilerde Kaido vs Luffy'i kazanan Kaido yazmış diyorlar.Crocodile dövüşünde de benzer bir şey yaşanmıştı. Tayfada ki kişilere öldü, yenildi denildi. Ona benzer bir olay olacaktır bu da...
Rakip mi Bu iyiydi.İstersen masaya çık tepin Şuan süpernovalar arasında luffye en yakın ve ona rakip olabilecek tek kişi bal gibi de zoro. Ne oldu hayallerin yıkıldı dimi kaidyou tek başına alacaktı luffy
Bahsedilen reenkarnasyon ile alakası yok bunun. Ben ayrıntıları belirttim. Önceki düşüncemden de farklı değil. Birinin varyasyonu çıkması ile aynı kişi olması farklı.
Bu seride güncel hikayede göremeyeceğim için en çok üzüldüğüm karakter Xebec oldu, bu fikrini okuyunca baya bir hoşuma gitti. Umarım Oda da öyle düşünüyordur.Lurking Legend'in görüleceği söylenen zamanlarda IM sama gösterilmişti.
Bu arada yazmıştım tekrar yazayım IM=XEBEC diyorum
Bende diyorum ki Luffy yenilmiş olabilir(yenildi eyvaallah) ama yenilmesi Luffy'den bir şeyler eksiltmez çünkü karşısındaki en güçlü Yonkou. Luffy şuradan mağlup bile ayrılsa Kaido'ya ve ordusuna verdiği hasarı göz önünde tutarak adamın ödülünü uçururlar. WCİ'de Big Mom'a yaptığından çok daha fazlasını şu ana kadar Kaido'ya yaptı zaten. Bir imparatorun bütün astlarını devirmiş ve kalesini yerle bir etmişsin. Bu saatten sonra Luffy'nin kellesini almadığı sürece Luffy'nin hanesine eksi yazmaz.Luffy yenilmiş olabilir değil yenilmiş diyor spoilerde. Açıklanmış yani çatıdan düşmesi vesaire gibi değil. Zaten şunu bilmen lazım ortada böyle bir yazar tarafından açıklanma olmasa Luffy hep yeniliyor, ragnarok da yedi, çatıdan da düştü değişen bir şey olmazdı ki.
Luffy'nin kelleyi de alabilirdi bu Luffy'nin başarısı değil ki, Kaido'nun bırakması.Bende diyorum ki Luffy yenilmiş olabilir(yenildi eyvaallah) ama yenilmesi Luffy'den bir şeyler eksiltmez çünkü karşısındaki en güçlü Yonkou. Luffy şuradan mağlup bile ayrılsa Kaido'ya ve ordusuna verdiği hasarı göz önünde tutarak adamın ödülünü uçururlar. WCİ'de Big Mom'a yaptığından çok daha fazlasını şu ana kadar Kaido'ya yaptı zaten. Bir imparatorun bütün astlarını devirmiş ve kalesini yerle bir etmişsin. Bu saatten sonra Luffy'nin kellesini almadığı sürece Luffy'nin hanesine eksi yazmaz.
Meyvenin veya meyve ruhunun ismi de Nika olabilir.Nika'nın adını bilmezken Nika demesi reenkarneyi doğruluyor.
İşte almadığı sürece bu Kaido'nun hanesine eksi olarak yazılmaya devam edecek.Luffy'nin kelleyi de alabilirdi bu Luffy'nin başarısı değil ki, Kaido'nun bırakması.
Fırsatı vardı iki defa hemde ama ne yaptı kibirlendi ve sonunda kaybeden olacak.Luffy'nin kelleyi de alabilirdi bu Luffy'nin başarısı değil ki, Kaido'nun bırakması.