Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin uyanışı için kısa zamanda 5 kere bayılma şartı olabilir, Luffy de bu şartı sağladığı için meyve gücü tetiklenmiş olabilir. :)



Ölünce geri dirilebilen karakterler;
Enel = Ay Tanrısı
Joy Boy /Nika/ Luffy = Güneş Tanrısı :)
Enel öldü mü hiç..Hatırlamadım
 
Enel öldü mü hiç..Hatırlamadım
Wiper kairosekiyle tutup vurunca kalbi durmuş ölmüştü Enel, sonra meyve gücü ortaya atlayıp şoklamış öyle dirilmişti. :)

Zoro'ya çok üzülüyorum. Ateist ama önce Azrail'i gördü şimdi de kaptanının Tanrı olduğunu görecek. Bunalıma girmese bari. :(
Tanrıya inanmıyorum dediği arc Enelden dayak yeyip imana geldi biraz. Hatta sonraki arc kilicı gömdü mezar ziyaretinde bulundu yavaş yavaş dindar oluyor işte. 2 yil sonraki kıyafeti de turuncu olsa tam budist rahip olacak şekildeydi. Şimdi Azrail ardından Luffy derken iyice radikal olup Naminin ve Robinin başını örttürebilir. :)
 
Beklenen luffynin içinden bir gücün çıkmasıydı. Oda bunun üzerine yğzlerce ipucu verdi zaten. Luffynin gücünün çıkma vakti geldi ama insanlar mutsuz, çünkü mantıklı(!) değil 😄 Bir adamın hayal gücünü okuyorsunuz arkadaşlar, ne mantık arıyorsunuz ki. Siz kesin avengers izlerken de bir adam parmak şıklatmayla dünyanın yarısını yok edemez falan diyorsunuzdur. Tadını çıkarın bence, hikayenin yükseliş bölümü gelmiş kirletiyorsunuz.
 
Şu bilgilerle seri düşüyor, Oda batırdı bundan sonra bırakıyorum One Piece'i diye yorum yapanlar sanırım şuana kadar hiç okumamış seriyi. Serinin başından beri öne çıkarılan irade durumu gerçekleşince neden insanlar şaşırıp kötü yorumlar yapıyor şaşkınlıkla okuyorum. Luffy özelmiş ne önemi kaldı falan. One Piece her zaman özellerin öne çıktığı bir seri oldu. Roger da özeldi. Seride öne çıkıp özel olmayan iki kişi var onlar da Garp ve Mihawk. Daha bilmiyoruz bile onları belki onlar da özeldir. Daha önce hiç bahsedilmemiş, yeni ortaya çıkan bir şeymiş gibi yorumlar yapmayın lütfen neyi okuduğunuzu anlayamıyorum.

Luffy'nin saçları falan uyanışı gösteriyor gibi. Uyanışla Nika iradesi ortaya çıkıyor desek neden Luffy'nin kendi ağzından 'Nika' ismi çıkıyor anlamsız. 3. şahıs olarak orada bulunması gerekiyor gibi. 2 bölüm sonrası çok güzel olur büyük ihtimal.
 
Burada yazılanlardan fark ettiğim nokta söz konusu bu "Nika" söylemi harbiden gülme efekti olarak kullanılmış olabilir ki mantıklı zira kelime oyunu yapılmaya müsait, öbür türlü Luffy'nin Nika'yi bilmeden söylemesi daha da garip..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık