Bence göstermiştir yine bir yerlerde2 bölüm önceki kapak ya o. Pek bir olayı yok. G2'nin ilk kullanıldığı bölüme falan denk gelmiş olsa epey anlamlı olurdu.
Bence göstermiştir yine bir yerlerde2 bölüm önceki kapak ya o. Pek bir olayı yok. G2'nin ilk kullanıldığı bölüme falan denk gelmiş olsa epey anlamlı olurdu.
Tünelin ucu Kaido'ya çıktı deyip geri dönüyormuş Joy Boy.Lan Kaido Joy Boy'u da tokatlıyormuş. A:SFAS
Daha düne kadar wb ile kaidonun aynı tayfada olduğunu bile bilmiyorduk, ilişki kurmak zor olmasa gerek.WB ile ilişkisi ne oysa eğer?
Bildiğim kadarıyla wano'da karşımıza çıkacak ve hasır şapkaların bir numaralı düşmanı olacak denmişti. Evet Im de bu tabire uyanlardan biri tabi ki,Lurking Legend'in görüleceği söylenen zamanlarda IM sama gösterilmişti.
Bu arada yazmıştım tekrar yazayım IM=XEBEC diyorum
Reankarnasyon olup olmadığı hakkında tek bir bilgi bile yokken neden hemen olaya atlanıyor ben onu anlamıyorum her spoiler yorumlarında aynı durum 3-5 kişi yazıp çiziyor ama bölümde dedikleri olay tamamen farklı çıkıyor. Bak spoiler yorumlamak ayrı bölüm yorumlamak ayrı sen şuan olmayan belkide hiç olmayacak bir durumu beğenmiyorsun bu sence mantıklı mı?Bazı arkadaşlar Luffy'nin Joy Boy reenkarnesi çıkmasını mantıksız bulduğumuz için eleştiriyoruz diye düşünmüş. Hayır arkadaşlar mantıksız değil. Mangaka bunu gayet güzel bir mantığa oturtabilir. Bunda bir problem yok. Eleştirdiğimiz şey kötü yazarlık. Bu seçilmiş kişi muhabbeti basit ve kötü yazarlık. Hele bunu reenkarnasyon gibi bir yöntemle yapmak daha da yanlış.
Tabiki Luffy'nin elde edeceği gücü, konumu vs hayal edip heyecanlanmış olabilirsiniz. Tabiki bu yeni gelişmeler sizde merak uyandırmış olabilir. Hakkınızdır. Reenkarnasyonu beğenmemek de bizim hakkımız.
Katılıyorum.Bazı arkadaşlar Luffy'nin Joy Boy reenkarnesi çıkmasını mantıksız bulduğumuz için eleştiriyoruz diye düşünmüş. Hayır arkadaşlar mantıksız değil. Mangaka bunu gayet güzel bir mantığa oturtabilir. Bunda bir problem yok. Eleştirdiğimiz şey kötü yazarlık. Bu seçilmiş kişi muhabbeti basit ve kötü yazarlık. Hele bunu reenkarnasyon gibi bir yöntemle yapmak daha da yanlış.
Tabiki Luffy'nin elde edeceği gücü, konumu vs hayal edip heyecanlanmış olabilirsiniz. Tabiki bu yeni gelişmeler sizde merak uyandırmış olabilir. Hakkınızdır. Reenkarnasyonu beğenmemek de bizim hakkımız.
Spoiler yorumu zaten adı üstünde spoiler üzerine yapılan yorumdur. Bölüm çıkınca farklı bir şey olursa onu da bölüm yorumunda yorumlarız. Spoilerda reenkarnasyon olabileceğine dair işaretler var. Evet kesin değil, zaten biz de bu işaretlere göre olma ihtimalini konuşuyoruz.Reankarnasyon olup olmadığı hakkında tek bir bilgi bile yokken neden hemen olaya atlanıyor ben onu anlamıyorum her spoiler yorumlarında aynı durum 3-5 kişi yazıp çiziyor ama bölümde dedikleri olay tamamen farklı çıkıyor. Bak spoiler yorumlamak ayrı bölüm yorumlamak ayrı sen şuan olmayan belkide hiç olmayacak bir durumu beğenmiyorsun bu sence mantıklı mı?