Reenkarnasyon olmuş olsa bile sorun değil benim için , bir Luffy fanı olarak hikaye oraya gitse bile kabul eğer mantık çerçevesinde işlenirse güzel bile olur bu durum . Öyle bazı hikayelerde sona gelmişken ya sen aslında şu sun sende bu demek yerine oda bunun alt yapısını kurdu yüzlerce bölüm önce . Joy boy ismi geçiyor zaten sürekli kayıp yüzyıl verilen sözler ve belirli bir gün işaret edilerek bu adımlar atıldı . Açıkçası bu durumu kabul etmeyen kesim sadece Luffy nin Kaido karşısında tekrardan bir güçlenme alması ve yenmesini istemiyor bu başka bir zaman çıksa sorun etmeyeceklerdi . Kezâ savundukları Zoro bir anda kral hakisi basıyor bitti denilen yerde hop aldım hap az önce bilmeden kullandığım kral haki bastım saldırma abi adam daha düz giderken kayboluyor nasıl bilinçsizce bir güç uyandırıyor ve ustaca kullanıyor ilk seferde anlayamıyorum bu wano resmen herkese bir ton güçlendirme yağdı sadece Luffy , Zoro değil . Kid ve Law buna dahil tabi ki . Kaido ise kendini kazanan ilan ediyor . Ne demişler bire birse Kaido hep istemeden birinin yardımını alıp kazanır ...