Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punk Hazard'dan beridir birlikte olduğun, en büyük hayalini sayesinde gerçekleştirdiğin, senin için canını ortaya koyan ve seni arkadaşı olarak gören Luffy ÖLÜYOR ve sen somurtup "lanet luffy" diyorsun, öyle mi law? Corazona sahip çıkınca bende vefalı felan diyip bi halt sandıydım..
Oda'yı birinci elden tanıdığı için ölmeyeceğini biliyordur
 
Senelerdir Luffy Roger'a hiç mi hiç benzemiyor deyip milletle tartıştım burada, meğersem benzediği über süper egzantirik seçilmiş korsan Joy Boy'muş. Keşke Roger'a benzeseydi. Yemin ederim seriden tamamen soğumama ramak kaldı.
taaaaa Marineford savaşında WB, Karasakal'a şöyle diyordu;
"Sen her ne kadar öyle olmaya çalışsan da, o soydan gelsen de beklenilen adam değilsin. Herkesin kurtuluşu için bütün bir jenerasyonun yükünü omuzlarında taşıyacak olan biri gelecek ve o sen değilsin" gibi bir cümle kuruyordu. Yani Luffy'nin beklenen biri olduğunu, bunda D soyunun önemi olduğunu, kurtarıcı olacağını falan önceden biliyorduk.

Bu cümleyi hatırlayınca şu da garip gelmeye başladı. Karasakal da tüm bu efsaneden haberdar gibi görünüyor ve Kaido gibi o da Joy Boy olmaya çalışıyordu. Kaido da Joy Boy olmaya çalıştığına göre D soyu faktöründen haberdar olmamasına imkan yok.

Kai D. Oni herkese hayırlı olsun
 
Cavendish ve Hakuba ilişkisini hatırlıyor musunuz ? Bence Luffy ve Joy Boy bağlantısı böyle olabilir. Naneyi yediğinde uyanacak Kaidoyu yenecek sonra da hiç bir şey hatırlamayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık