Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, Luffy'i ilk indirdiğinde bilinç kaybı yaşamış Luffy'nin ona dik dik baktığını söyleyip sinirlenmişti. Burada bilinç kaybı yaşayan karakterin iradesinin hala canlı olduğunu net olarak gördük. Luffy bölüm başında yediği darbeyle bilinç kaybı yaşadı. Muhakkak ki şu an iradesinden başka bir şeyi canlı değil. Beden-ruh (irade) -meyve ilişkisi seri boyunca sürekli muallakta kalmıştı. Bir kaç kırıntımsı bilgi dışında net bir görüşe sahip değilim bu konuda ama Luffy'nin ölmediğini söyleyebilirim.
Balık adam adasında ilk Red-Hawk'ını yaptığında, Madam Shyarly'nin kehanetinde ki alevleri yada Smoker'ın peşinden koşarken zemin alev aldığında, Doffy ile savaşında Gear 4 formundayken esnekliğini koruyabilmesi ve Kaido'nun söylediklerinin meyveden mi yoksa başkaca bir meseleden mi olduğunu anlamamıştım. Şimdi net olarak meyve gücünün etkisi olduğuna kani oldum. Meyvenin isminin değişmesi bu noktada bize doyurucu bir açıklama getirecektir.
Serinin en can sıkıcı noktasının ise bu reenkarnasyon meselesi olduğunu düşünüyorum. Luffy kimsenin reenkarnesi çıkmayacaktır diye umut etmekle birlikte Zunesha'nın hissettiği veya duyduğu sesler Joy Boy'unda kullandığı -adıhernezıkkımsa- meyvesinin uyanış formu olabilir. Joy Boy'un yaptıkları, özgürleştirici yanı, bıraktığı miras ve iradesi bütün bunların Luffy'nin karakterine ters olmadığı aşikar fakat Luffy'i ele geçirecek kadar zalim olamaz. Buna ihtimal dahi vermiyorum. Bölümde Nami'nin Luffy ölmedi haykırışı beni buna ikna eden en sağlam dayanaktır.
Joy Boy'un kalkıp 800 yıl sonra gelip buralarda benim borum öter muhabbeti bir miktar hayal kırıklığı yaratır. Tek korkum Usopp'un "God" ünvanını aldığında sırtında yazan 800 yazısı. Malum olduğu üzere Oda bu tarz mesajları seviyor. 800 yıl sonra gelecek olan yada doğacak olan tanrı meselesi beni bir tık endişelendiriyor. Usopp bu noktada "God" ünvanını aldığı için Luffy'nin direkt o ünvanın gerçek sahibi haline geleceği gibi bir fantazim vardı. Nika-Güneş Tanrısı-Joy Boy arasında ki gizem hala ortadan kalkmadığından net bir şey söylemek mümkün olmasa da Luffy ateşi kontrol edebilen bir forma bürünüp bu noktaya evrilecek gibi.
Gelecek bölümde ise ben Momo'nun Kaido'nun karşısına çıkacağını düşünüyorum. Bu karşılaşma Shinobu'nun göz yaşlarına boğulduğu o görüntüyü görmemizi sağlayacaktır. Momo Oden olarak Kaido'nun dünyasını ters yüz edecek diye bir beklentim var. Ayrıca Caribou'nun çok pasif kaldığı için bir şeyler yapabileceğini bekliyorum. Bataklık meyvesi belki de Onigashima da alevlerden kurtulmak isteyenlerin kaçış gemisi olur.
 
Luffy Japonlar'ın über süper seçilmiş insan takıntısından gelen reenkarnasyonla kalkarsa kendisi benim için bitmiştir arkadaş. Ben artık bıktım bu fetişizmden, kafalarına 2 tane nükleer yediler hala bu fantaziden vazgeçemediler. Seçilmiş, asyayı yönetecek toplum siz değilsiniz arkadaş öğrenin artık. Hayır özgün bir şey olsa tamam diyeceğim, dergindeki ünlü olan her manga bunu yapıyor zaten, yetti artık be. Sinirliyim Eseroviçim, tadım kaçtı.
Umarim boyle bir durum olmaz, biz luffy safligiyla ama iradesiyle, kucuk bi sandal ile denize acilmasini eze eze bu zamana gelmesini sevdik, Oda bence boyle bir ihanet islemez Luffye, umarim.
 
Kaido tam marvel kötüsüsün lan.Kötü adam gülüşü,herşeyiniz benim olacak lafları falan pü senin sıfatına
Luffy ölse bile ölmüyor öyle bir seri bu One piece.Şimdi de Joy boy olarak dirilecek al işte
 
Big Mom ile Kaido arasında nasil bu kadar fark olabiliyor,Kaido terör estiriyor bildigin.Big mom ne yaptı bu arc ?

Bence saçmalık yani.
gayet normal Kaido reyiz zaten en güçlü olarak açıklanmıştı. Big Mom en güçsüz Yonkou, Daha WCİ zamanlarından belliydi. Kadını kaç kişi dodgeladı Kaido direk gelip Luffy'i tekledi. Big Mom yaşlandı. Normal atakları güçsüz. Bir amiral kadar bile dövüşemedi, iki amiral dövüşürken ada iklimi değişiyor Birileri adada yonkou deviriyor adaya sıfır hasar gelmiş. Daha doğrusu adaya hasar geliyorda yangından ve Kaido'nun taşıması yüzünden. Herkes ta ilk zamanlardan Big Mom'u fazla abarttı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık