Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom ile Kaido arasında nasil bu kadar fark olabiliyor,Kaido terör estiriyor bildigin.Big mom ne yaptı bu arc ?
Aralarındaki karakter,dövüşçülük ve donanım farkından dolayı oluyor bu.Güç farkı da var tabii ki.

Kaido geleceği görüyor,ileri h.haki ekliyor her atağına,üst düzey meyvesinden savunması ve fiziksel gücü var,ırkı var,daha hızlı,daha çevik.

Linlin ise Kaido'nun daha kötü statlara sahip olup,çok daha kötü dövüşen,daha salak olan hali işte.Haki konusunda da çok geride Kaido'ya göre.

Oluşumlar denk olabilir ama isimler olmayabilir demiştim.Linlin sağolsun gördük de.
 
-Şimdi bu Joy Boy ile Liffy'nin başka bir boyutta konuştuklarını düşünelim. Joy Boy sana herşeyi acilayacam deyip off-panel geçilir. Luffy gücü alır Kaido'yu yener. Luffy maske takan adamını yada isimleri bile karıştırken büyük ihtimal söylenenleri ya unutacak yada anlamamış olup olay yine Loungtale kadar sir kalacak.

- Diğer ihtimal Joy Boy bedeni ele geçirip Kaido'yu bilinçsiz olarak indirecek ama yine birşey anlatmayacak yine olay son adaya kalacak.

- ve daha birçok farklı varyasyonda o gizem açıklanmaz Oda gibi bir adam açıklamaz
 
Luffy'nin bu saatten sonra Kaido'yu yenememesi lazım. Uyanış açsa bile, daha önce hiç bilmediği bir gücü nasıl kullanacak da, rakibine üstün gelecek? Güç sihirlidir, dokunduğuna tek atıyordur, o zaman olur.
Zaten en fazla aynı seviyeye getirecek bir güç artışı olur diye düşünüyorum onun için çok fazla beklenti içine girmeyelim. Güç katkısı olarak diğer meyvelerinki gibi bir uyanış olmasının üstüne meyveye özel olarak güç katkısı olmayan ama geçmişle alakalı bilgiler edinebilecegimiz birşeyler olacak o kadar.
 
Acaba joy boy adı gomu gomu meyvesinin gerçek adıyla ilgili bir şey çıkabilir mi? Hükümetin meyvenin adını değiştirme sebebi de bu olabilir belki de?
 
Luffy Japonlar'ın über süper seçilmiş insan takıntısından gelen reenkarnasyonla kalkarsa kendisi benim için bitmiştir arkadaş. Ben artık bıktım bu fetişizmden, kafalarına 2 tane nükleer yediler hala bu fantaziden vazgeçemediler. Seçilmiş, asyayı yönetecek toplum siz değilsiniz arkadaş öğrenin artık. Hayır özgün bir şey olsa tamam diyeceğim, dergindeki ünlü olan her manga bunu yapıyor zaten, yetti artık be. Sinirliyim Eseroviçim, tadım kaçtı.
Propaganda aga propaganda kasıtlı yapılıyor zaten özgünlük meselesi değil.İyi yaydılar ama dünyaya anime-mangayı japon emperyalizmi mi ne deniyordu yanılmıyorsam.
 
Yamato: bizden ala samuray mı var?
Kaido: oden gibi canavarımsı bir samuray bir daha gelmeyecek.

1044 fil reis: joy boy yalnız değil...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık