Kaido bir gram düşünmedi cp0 patronunu öldürürken,demekki Kaido ne bunları nede bunların ağababalarinı takmıyor.Verdikleri emir daha büyük sorunlara vesile olunca Gorosei:
Son düzenleme:
Kaido bir gram düşünmedi cp0 patronunu öldürürken,demekki Kaido ne bunları nede bunların ağababalarinı takmıyor.Verdikleri emir daha büyük sorunlara vesile olunca Gorosei:
Aralarındaki karakter,dövüşçülük ve donanım farkından dolayı oluyor bu.Güç farkı da var tabii ki.Big Mom ile Kaido arasında nasil bu kadar fark olabiliyor,Kaido terör estiriyor bildigin.Big mom ne yaptı bu arc ?
Zaten en fazla aynı seviyeye getirecek bir güç artışı olur diye düşünüyorum onun için çok fazla beklenti içine girmeyelim. Güç katkısı olarak diğer meyvelerinki gibi bir uyanış olmasının üstüne meyveye özel olarak güç katkısı olmayan ama geçmişle alakalı bilgiler edinebilecegimiz birşeyler olacak o kadar.Luffy'nin bu saatten sonra Kaido'yu yenememesi lazım. Uyanış açsa bile, daha önce hiç bilmediği bir gücü nasıl kullanacak da, rakibine üstün gelecek? Güç sihirlidir, dokunduğuna tek atıyordur, o zaman olur.
Bence fazla ümitlenme, ben böyle sapkınlıklara gireceğine inandım.Umarim boyle bir durum olmaz, biz luffy safligiyla ama iradesiyle, kucuk bi sandal ile denize acilmasini eze eze bu zamana gelmesini sevdik, Oda bence boyle bir ihanet islemez Luffye, umarim.
Propaganda aga propaganda kasıtlı yapılıyor zaten özgünlük meselesi değil.İyi yaydılar ama dünyaya anime-mangayı japon emperyalizmi mi ne deniyordu yanılmıyorsam.Luffy Japonlar'ın über süper seçilmiş insan takıntısından gelen reenkarnasyonla kalkarsa kendisi benim için bitmiştir arkadaş. Ben artık bıktım bu fetişizmden, kafalarına 2 tane nükleer yediler hala bu fantaziden vazgeçemediler. Seçilmiş, asyayı yönetecek toplum siz değilsiniz arkadaş öğrenin artık. Hayır özgün bir şey olsa tamam diyeceğim, dergindeki ünlü olan her manga bunu yapıyor zaten, yetti artık be. Sinirliyim Eseroviçim, tadım kaçtı.
Bu saatten sonra herkese sopa diye düşünüyodur o şimdi.Kaido bir gram düşünmedi cp0'ı patronunu öldürürken,demekki Kaido ne bunları nede bunların ağababalarinı takmıyor.