Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde en sevdiğim şeyler

*Kapakta Oven'ı görmek hoşuma gidiyor. Kata ile birlikte Wanoya gelseydi neler yaparlardı bilemiyorum.Haftaya kapakta katayı görürsek süper olur.

* Kaidou ezdi geçti ...Yonkouluk budur..

*Naminin tepkisi çok güzeldi, birazda hüzünlü

*Kid pes etmek benim kitabımda yok demesiyle farkını ortaya koydu.

*Marco şu seride durdurmadığın adam kalmadı be...Amiraller ,Yonkoular,Sağ kollar ....

*Yamato çok güçlü çok karakterli... Bu serideki tüm dişi karakterlerden açık ara üstün ...

*Luffy yenildi denildi... Ozaman joyboy luffy değil bambaşka birisi. Meyvenin kendisi olabillir ...bleachde kılıcın kendisinin de bir karakteri vardı onun gibi...

* Zoro yok meydanda -Denjiro da yok

* Çok güzel bölümdü daha güzeli haftaya sanırım :)
 
Luffy'nin bu saatten sonra Kaido'yu yenememesi lazım. Uyanış açsa bile, daha önce hiç bilmediği bir gücü nasıl kullanacak da, rakibine üstün gelecek? Güç sihirlidir, dokunduğuna tek atıyordur, o zaman olur.
Gerçekten adam gibi var olan güçlerle Kaido indirse ve o sırada bir uyanış yaşasa kimse Kaido kolay indi demeyecekti zaten. Çizdiği ile olan arasında çok farklılıklar oluyor. İnim inim inleten bir şey gibi gösterdiği bir saldırı görüyoruz sonra hiçbir şey olmamış gibi gösteriyor bazen dost bazen düşman karakterleri. Çok dedim adam için o sayfada o panelde verdiği duygu, kurguya etkisinden çok daha önemli olayın. Bunu artık kabullenip okuyoruz işte.
 
Spoiler yememeye özen göstermiştim. Şimdi okudum sayıyı. Ve artık kendimi Luffy fan'ı gibi hissetmiyorum. Luke Skywalker ve Beyazsakal'dan sonraki en büyük karakter suikastı yolda diyebilir miyiz? Meyvesi özelmiş, Dünya Hükümeti tarafından hususi korunuyormuş, şapkası özelmiş, şapkasından ruh çıkıyor, bir şey oluyor... Off... Bu karakteri bunun için sevmedik ki. 1000 sayı anlattığın karakteri böyle harcamazsın ya!..

Ayrıca Kaido'yu gayet yenerlerdi. Madem teslim olmaktansa ölmeyi yeğliyorlar, Law kendini feda ederek final tekniğiyle Kid'i ölümsüz yapsa Kid, Kaido'yu yenerdi; Marco, Yamato ve belki Sulong Inu ve Neko'yu da hesaba katarsak.
 
Ayrıca en çaresizlik anında luffynin çıkışını isterdim herkesin her şeyini ortaya koyduğu ve ölmeyi beklediği anda. Oda şaşırt bizi.
 
Kaido o kadar adamı haşladı, Luffy'i de defalarca kez bayılttı ve bu defa da ÖLDÜRDÜ! Bu çok büyük bir olay hele de One Piece gibi bir anime için dolayısıyla ben Oda'nın Kaido'ya hakkını verdiğini düşünüyorum. Bundan sonra Kaido yenilse bile hiçbir sıkıntı yok. Eğer Oda Luffy'nin dirilişini de çok güzel şekilde bağlamayı başarırsa bu dövüş hiç sırıtmadan One Piece adına yakışan bir dövüş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık