Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido idealleri bakımından en iyi karakter gözümde. Kendi tarafındaysa sonuna kadar korur karşısındaysa kızını bile görmez tam olarak benim kafa.
 
Hiç kimsenin ölmediği seride Luffy ölüyor, bu konuda bile torpili vermiş Oda. Zoro o kadar ölümle burun buruna geldi ama Luffy ölüyor ohooo bir de ölsün diye araya adam soktu, yok böyle bir şey. Buna da torpil demeyen de ne biliyim artık...

Luffy harbiden öldüyse bayağı üzer bu arada, en zorocu adam bile luffyci olur.
 
Kişilikleri değişmeyecekse, sadece belli bir kader ve gücü devralacaklarsa; reenkarne bu şartlarda kabul edilebilir gibi duruyor. Naruto'daki reenkarne işleyişi beni çok da rahatsız etmemişti mesela. Sadece, artık bu işleyişin fazlaca klişe olması durumu var. Özellikle, kore mangası falan da okuduğum için reenkarnasyon konusundan gerçekten sıkılmış vaziyetteyim. Yine de, o davulların çalması ve Zunesha'nın konuşması falan etkiledi beni. Oda'nın nasıl işleyeceğine bakmak lazım. Belki farklı bir bakış açısı katabilir olaya. Şimdilik beklemedeyim. Luffy'nin ve belki Zoro'nun ölmüş olma ihtimalerini, Luffy'nin meyve uyanışını vs. çokça konuştuk zaten.

CP0 ajanı öldü mü belli değil ama tam bir görev adamı imajı çizerek benim takdirimi kazandı. Böyle karakterler, kötü olsalar bile belli konularda sempati toplayabiliyorlar.
Nami'nin ve Yamato'nun sağlam duruşları da güzeldi. Momonosuke yine bildiğimiz gibi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık