Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başta anlamamıştım mecaz sanmıştım ama Zunishanın duyduğu davul sesleri Luffy nin uyanış tekniğinin kendini göstermesiymiş.Zunisha meyve sayesinde tanıyor Joy Boy u. O yüzden daha önce tanıyamadı.Uyanış şimdi çıkmasının sebebi buymuş.

Merak etmeyin Luffy , Joyboy olduğunu hala bllmiyor.Bu Zunisha da görse tanıyamaz zaten

 
Son düzenleme:
Niyeyse bölüm için bir şeyler yazasım geldi... sslkkskks

Şimdi Kaido'nun, Luffy'e saldırıyı vurduğu sahne ile başlıyor bölüm...
Luffy tüm darbeyi savunmasız şekilde üstüne alıyor...

Ve devamın da ki bu sahnede... Luffy'nin ağzından dumanlar çıkıyor... Luffy sanki son nefesini-ruhunu veriyor... Kaido ise çıkan dumanları ve uçan Luffy'i takip ediyor gözleriyle. Zaten hemen ardından Momo, Luffy'nin sesinin yok olduğunu söylüyor... yani Luffy burada ölüyor.

Sonrasın da zaten Manga da onaylıyor Luffy'nin yenildiğini... Tabi bir de Cp0 ajanı var... her ne kadar bu oluşumları sevmesemde adamın hakkını yememek lazım... Herif kendine verilen görevi bir şekilde yerine getiriyor ve Ölümü kabulleniyor. Bence bir karakter için çok karizmatik bir son bu. Ve tabi arkadaşının ona saygı duyma sahnesi de güzel.


Olayların devamında zaten süren savaşın içinde... Kaido'nun aşağıya inmesi ile bir kaos ve çaresizlik oluşuyor... Kid ve Law ne yapacaklarını konuşuyorlar... Chopper-Tama ağlıyor... ve Nami her ne kadar Kaido'ya inanmamış gibi davransa da gerçeğin o da farkında. Kaido'nın zaferini ilan etmesiyle beraber... canavar korsanlarına büyük bir özgüven yükleniyor.

Tabi bir de devamın da Kaido'nun... Bu işin bittiğini ve bu adada kim varsa.. kadın çocuk demeden köle yapacağını söylemesi... insanları daha da çaresiz bir hale sokuyor.

Sonrasın da özgüveni artan canavar korsanları Kid ve Law'ı indirmek için harekete geçiyorlar... Bu sahnede görüyoruz ki hareket edebilseler bile Kid ve Law'ın enerjisi kalmamış... üstlerine gelen adamlar her ne kadar onlar için çöp olsa bile baya endişeli haldeler. Zaten hemen onları korumak için araya tayfaları giriyor.
Bundan sonra Kid ve Lw dövüş için hazırlanıyorlar ama dediğim gibi halleri pek iç açıcı değil...


Sonrasın da Momo ve Yamato'ya geçiyoruz... Momo veledi hemen psikolojik olarak çöküyor ve bir şeyler saçmalamaya başlıyor. Ardından Momo'nun demesi gereken şeyleri söyleyen ve burada saygımı kazanan Yamato muhteşem bir konuşma yapıyor ve efsane bir poz kesiyor... Yürü be kızım... ksksks

Ve sonra Luffy'e dönüyoruz... Luffy yerde hareketsiz bir halde... ve gözleri simsiyah. tekrar şöyle Ko olduğu sahnelere baktım ve evet hiçbirin de gözleri siyah çizilmemiş... Zaten buradan yola çıkarak Zoro'yu da merak edip bakmıştım... onun da gözler siyah... zaten konuştuk bunları neyse kkssks

Ve son panele geliyoruz... Zunisha, Momo ile konuşuyor ve davulların çaldığını, Joy Boy'un burada olduğunu söylüyor... son sahnede ise Luffy'i sırıtırken görüyoruz. Şu an gözükene göre uyanan kişinin Luffy değil de Joy Boy olma ihtimali var... her ne kadar bu ihtimali istemesekte... Oda sahneyi böyle hissetiriyor bize.

Son söze gelirsem... Reenkarne olayına karşıyım... yani bizim çocuklar, bizim çocuklar olmaktan çıkarsa seri biter gözümüzde. Ama illa reenkarne işleyeceğim deyip... başka türlü giderse yine bir oluru var deriz. Tabi gönül ister ki hiç böyle şeylere girmeden farklı şekilde işleseydi ama neyse artık. Aslında bölüm fena değil ama işte bir ihtimal var o ihtimal içimize oturdu.

Bir de Şu son sahne için... Zunisha'nın konuşması başladığı andan itibaren... Şöyle bir müzik çalsa çok iyi olur diye düşünüyorum... :D
 
Son düzenleme:
ya Luffy yeni bir güç uyandırdı işte nasıl yok luffy öldü Joyboy uyandı diyebiliyorsunuz. Joyboy ve D. nin iradesi hiç sönmeyecek bir şey ve bu iradede Luffy de vücut buluyor roger ne demişti ölmeyeceğim ortak beyazsakal ölürken neler de ace in iradesi ile ilgili olaya tümevarım açısından bakın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık