Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese mutlu bir günaydın :)

Bölümü yorumlamaya nereden başlasam bilemedim. Bölümü okurken yaşadığım duygular karışıktı açıkçası.

Kaido net bir şekilde kazanmış hatta Momo, Law ve Kid'in diyaloglarından anlaşıldığı kadarıyla Luffy ölmüş gibi. "Luffy's Voice" kısmını ben o şekilde yorumladım açıkçası. Kaido'ya bir parantez açarsam Oda cidden Yonkou seviyesini net bir şekilde hissettirdi bana. Özellikle Big Mom rezilliğinden sonra Kaido'nun arc başından bu zamana yaptıklarını görünce Oda'nın Kaido için yazmış olduğu sözlerin altı doldu benim için.

Biricik kaptanımız Luffy'e gelince yukarıdaki yazdıklarımdan dolayı sanki Luffy'i yermiş gibi gözükmüş olabilirim ama tam tersi şu an geldiği seviye gerçekten takdire şayan. Luffy'nin yediği darbeyi yiyip ayağa kalkabilecek karakter sayısı bir elin parmağını geçmez. Geçen hafta G4 formunun yetmediğini net olarak görmüştük ve yeni bir güç geleceğini herkes az çok tahmin etmişti. Benim düşüncem meyve uyanışı olacağı yönündeydi. İşte kafamı karıştıran kısım tam olarak burası. Dünya Hükümetindeki yaşlıların dediği adı değişmiş meyve ve uzun zamandır uyanmadığı kısmında bahsettikleri konunun Luffy'nin meyvesi olduğu kesin gibi artık. Bu kısımda benim için işler karışıyor; Luffy'nin olayını reenkarne olayına bağlarsa açıkçası rahatsız olurum. Ancak meyve ruhlarına bağlayarak 800 yıl önce JoyBoy'un kullandığı meyve şeklinde bir irade olayına dönüştürürse şahsen reenkarneden daha iyi olur.

Luffy'nin seçilmiş kişi muhabbeti beni rahatsız etmiyor çünkü bu çocuğun ailesi ve soyu zaten özel ki bu konuya Enies Lobby zamanında Garp'ın aile ile ilgili konuşmasından beri hakimiz. (Bu konu uzun bir konu belki bir ara bir şeyler karalarım :))

Efendim konuyu dağıtmadan toparlayayım, bölümde Nami'nin kaptanına olan güveni ve inancı beni duygulandırdı. Momo'ya diyecek lafım yok boşuna ban yemek istemiyorum :) son olarak Yamato denmesi gerekenleri gayet güzel bir şekilde söyledi.

Bakalım Oda efendi meyve-JoyBoy-Nika olaylarını nasıl bağlayacak 2 hafta bekleyip göreceğiz. İyi forumlar herkese.
 
Demek burda Buggy kelleyi alsa JoyBoy erken çikacakmış ortaya vay be. :)

Joy Boy falan iki gündür konuşuyoruz ama CP0 ajanının her ani mükemmeldi. Sonuçta Luffy ölmeli emrini yerine getirdi ve görevinini tamamlayıp düştü. Böyle adamların ne isimleri ne mezarları olur.
Niyazi oldu adsiz reyiz. Ne bilsin luffynin 5 kavanoz bal alana pırlanta yüzük hediye reklamındaki baldan daha ballı olduğunu. :)
 
Luffy gitti hacı, Luffy yok. JoyBoy çakar çakacaksa. :)

Kaido'nun "sende Joy Boy olamazmışsın." Sözünden aslında bunun bir ünvan olduğu anlaşılıyor.

Bence Binks, Nika ve Luffy farklı zamanlarda bu ünvanı almış kişiler olabilir. Zuneisha 800 yıldır bu sesi ilk defa duyuyormuş. Belli ki Nika'yla tanışma şerefine nail olmamış.

Luffy, Joy Boy'dur ama kendisini Nika sanıyor gerçekte Roger. :bilmem: Şizofrene bağladı yemin ediyorum:ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık