Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yıllık bekleyişin ardından artık gizem düğümleri çözülmeye başladı, bakalım bunca gizem birbirine nasıl bağlanacak 🤩
 
ŞU ANDA BİR AYDINLANMA YAŞADIM.

Luffy meyve uyanışı ile durmuş kalbini zıplatıyor olabilir? CPR yapıyor olabilir kendine. Ve kalbi de lastikten olduğu için ne kadar hızlı kalbini zıplatabiliyorsa içinde belki de onunla alakalıdır?
Luffy belki bu bilgiye ve tekniğe sahip değildir ve kalbi durduktan sonra devreye giren bir mekanizmadır. Joy Boy'un gerçekten reenkarne olup Luffy'nin bedeninde canlandığı bir durumda, Luffy kendi iradesi ile vücudunu geri almayı deneyebilir belki.
 
Öncelikle bölümde Nami'ler ateş ediyor. Bölüm yıldızları onlar.

Luffy müdahale ile de olsa Kaidou karşısında net bir yenilgi aldı. Hatta bir kaç karakter öldüğünü bile beyan etti. Kaidou belki adadan attığında denize düştü kim kurtaracak, ölmüştür deyip ölü ilan etmiş olabilir ama bu sefer bayağı bayağı kafasına en güçlü atağını geçirdi. Öldüğünü netleştirdi. Momonosuke Luffy'i duyamıyorum dedi. Hatırlarsanız Kaidou ne zaman Luffy'i bayıltsa Fatih'in Hakisi halen devam ediyordu. Bu sefer sıfır hiçbir şey yok.

10 bölüm civarıdır bir meyve muhabbeti konuşuluyor. Cidden bu Luffy'nin meyvesiyse ikna edici bir senaryo yazarsa iyi olur çünkü ben yemedim. 1000 bölümdür bildiğimiz meyve bir karakterin özenle korunan bir meyveydi demesiyle, diğer karakterlerin de yüzyıllardır uyandırılmadı, dünyadan saklıyoruz demesiyle bir anda özel bir meyve olmaz yani kusura bakmayın. Shanks'ın aşırı kapalı lafları da buna foreshadowing olarak gösterilemez bence.

Hikayenin ilk yarısında Luffy'nin aşırı Roger benzerliği dolayısıyla Roger reenkarnesi olma olasılığı tartışılıyordu. En başından beri hiç reenkarnasyon istemeyen biriyim ben. Naruto'nun içine Kyuubi konmuş sıradan bir çocuktan asırlardır sürekli devam ede gelmiş bir reenkarnasyon olduğunu yüzümde bir Luffy buruşması ile izlemiştim, bu Roger reenkarnesi muhabbetlerini de aynı şekilde okurdum. Hikayenin şu halinde Luffy ya direkt Joy Boy ya da meyve Joy Boy'un meyvesi olduğu için Luffy Joy Boy. Yani döndü dolaştı gene Japon klişelerine bağladı.

Neyse dediğim gibi yüzümde Luffy buruşması ile hikayeyi takip edeceğim yine. En azından mangakanın nasıl bağlayacağını merak ediyorum. Luffy'nin meyveyi yemesi. Punk Hazard'da samuraylar ile karşılaşması ve Law ile birlikte Kaidou'yu hedef alışları. 20 yıl muhabbeti, Luffy'nin tam da vaat edilen zamanlarda Wano'ya gelmesi falan çok tesadüf bir arada. Bunları bağlayacak mı? Yoksa kader deyip oldu bittiye mi getirecek?

Luffy Joy Boy olunca da hikaye bitmedi daha. Sonuçta Joy Boy da yenildi değil mi önceden. Yani Luffy'nin yapacağı iş var daha.

Şu anlık hikayedeki olası bazı gizemlerin açıklanması olasılığına ve farklı şeylerin olmasına odaklanıp meraklanmak lazım. Bağlayamazsa beraber söveriz.
Naruto kimin Reenkarnasyonuydu?! Normal kendi gelişimi içinde ilerledi, o güçleri kendi kazandı, başkasının ruhu falan değildi.

Luffy'de bence öyle olacak, kendi azmi ile gücünü uyandırdı diye düşünüyorum. Ama içinden Joyboy çıkarsa benim için de kötü olur. Saçma sapan ve kolaya kaçış olur.
 
Efsane bölüm.Son paneldeki Luffy gülmeye başlarken arkadan çalan davul sesleri ve filin söyledikleri anime de güzel yansıtılırsa tüyleri diken diken eder.Bu arada Kaido'nun Yamato'ya neden oğlum dediğini bu bölüm anladık 1 Yamato adamlığı 10 tane Momo eder.Teslim olalım Luffy'nin yenemediğine ben ne yapabilirim diyor eşşek herif...Ne yapacaksını var mı Luffy öldüyse sen de savaşarak öleceksin bir adamın babasıyla bu kadar mı alakası olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık