gördüğüm en kötü benzetme sanırım. adam karşısındaki ordunun trump card dediği, o alamazsa hiçbirimiz alamayız dediği, inançlarını yüklediği herifi öldürmüş. bak yenmiş demiyorum. ÖLDÜRMÜŞ!! gayet ayık aklı başında biri gibi daha fazla iş gücü tükenmesin diye kölelerine sesleniyor :/ ayrıca köpek her yere işeyebilir, önemli olan bu soğuk havalarda ne yaptıkları, koydun mu bi kap su, biraz kıtır mama ha!Kaido'nun saldırgan tavrından şunu anlıyoruz.
Eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş!
Adam tehdit savuruyor, saldırıyor ama bir bölüm önceki halinden eser yok.
Luffy, sana bir çakacak bir daha ayık gezemeyeceksin.
Mononsuke zaman yolcuğunda iken Yamato daimyolarla birlikte aç bekliyordu mağaralarda.Yamato balım çok güzelsin ve yaşadığın esareti iyi kavramışsın. Momo teslim olalım diyor Yamato ise "esaret altında yaşamaktansa ölmek evladır." diyor. Samuray ruhuna Momo'dan daha fazla sahip.
Hayır, dediğimi anlamadın galiba. Önüne gelene saldırmaya başladı bu da ölecek olan kişi için söylenen bir sözdür son anlarına geldiği zaman kişi azgınlaşırmış eğer kötü biriyse. Kaido'nun bu son tavrındanda bu anlaşılıyor. Bu yüzden eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş dedim. Hani ölen kişi camiden kaldırılır ya, bilmem anlatabildim mi? Şükür hayvan sevgimiz var merak etme.gördüğüm en kötü benzetme sanırım. adam karşısındaki ordunun trump card dediği, o alamazsa hiçbirimiz alamayız dediği, inançlarını yüklediği herifi öldürmüş. bak yenmiş demiyorum. ÖLDÜRMÜŞ!! gayet ayık aklı başında biri gibi daha fazla iş gücü tükenmesin diye kölelerine sesleniyor :/ ayrıca köpek her yere işeyebilir, önemli olan bu soğuk havalarda ne yaptıkları, koydun mu bi kap su, biraz kıtır mama ha!
Luffy gitti hacı, Luffy yok. JoyBoy çakar çakacaksa.Kaido'nun saldırgan tavrından şunu anlıyoruz.
Eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş!
Adam tehdit savuruyor, saldırıyor ama bir bölüm önceki halinden eser yok.
Luffy, sana bir çakacak bir daha ayık gezemeyeceksin.