Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom ile Kaido arasında nasil bu kadar fark olabiliyor,Kaido terör estiriyor bildigin.

Bence saçmalık yani.
Karakterleri ve dövüş yetenekleri arasındaki fark o. BM'nin güçten eksiği yok, mal sadece. BM'yi şey gibi düşün böyle bazı büyük takımlar vardır küçük takımların onlardan puan alması ihtimali daha olasıdır ama diğer büyük takımlarla olan maçları rakipleri için cehennem gibi geçer. Bazı büyük takımlar da vardır ki Bayern gibi, küçüklerin kabusu olur zerre umut bırakmaz ve aman vermezler. Kaido Bayern işte.
 
Ara vermez daha ya ekstrem bir durum yoksa en az iki bölüm art arda gelir.

Valla sizi bilmem de 1044 aklımda öyle yer edinmeye başladı ki ömürlük banka kartı şifresi yapabilirim şu aşamada. Tabi korkulan başa gelip de bu sayı travmamız olmazsa.
Her zaman ucundan ucundan gösterir elletmezdi. Joyboy = Luffy dedi resmen. Naruto'nun Gai'yi kurtardığı gibi bir sahne gerçekleşecek bence. Asıl mesele kimi kurtaracağı konusu.
 
Meyve uyanışı uzun zamandır herkesin merakla beklediği konu. Katakuri gibi özel Paramicia ya da Logia formu gibi görünüyor. Muhtemelen kimsenin yaşadığını sezememesi de meyve uyanışı ile alakalı.
 
Reenkarnasyon olayı olacağını sanmıyorum olursa çok kötü olur ama Luffy, JoyBoy ile mücadele edip kontrolü alsa güzel alabilir.

Momo işin sonunda kahraman olmasında ne oluyorsa olsun. Ben hiçbir yerde böyle gıcık çocuk göremedim.
Yamato :utan:

CP'yi sevmem ama
 
Zunisha nın laflarından gelen reenkarne olan dirilen JB. Uyanış desek law-kid yeni uyandırdı ölümün eşiğine gelmeden hem de. Dof ölüyordu devam kapışmada meyve uyandırdı kata aynı şekil uyanışla belli zaman sonra girişmeye başladı lakin hiç birisi en kötü duruma düşmediler ''ses'' kaybı yaşamadılar. Luffy nin ruhu baya bedeni terk etti. O buhar da bu arada haki ile yani ruh gücüyle kaplıymış g4 ü yeni çözüyoruz sağ olsun çizer çok açıklayıcı taksit taksit vermiyor hemen açıklıyor :)

Law ın ses olayı çıktı. Kid fark etmedi momo yu biliyoruz belki de yazar ayak üstü law'a h.haki vermedi ama her şeyi duyma verdi. Ne güzel...

Uyanış belki olur belki olmaz da bu uyanacak olan luffy olmayacak büyük ihtimal. Ya spo konusunda yazdığım gomu+hasır şapka baya tepkime verip neo-trinty gibi ölüm anında 30 taş rez atıyor kullanıcıya ya da aynı tepkime vücuda belli süre JB yi sokuyor. Her 2 durumda OP ye yakışmayan zilyon tane şounen de olan senaryo olmasın istiyorduk olacak gibi hatta oldu gibi. Gibi gibi bakalım...
 
Bolum 1044:
Chopper Sifa Dagitiyor
Franky'den Adamlik Dersi
En Buyuk Yanci, Kid mi Law mi?
Zoro'nun Kiliclari, Sanji'nin Genleri
Nami'nin Feryadi
Brook Sapiklik Pesinde vs vs.
 
Uyanış olması imkansız, Luffy son vuruşunu yapıyordu, enerji yok adamda. Korkulan şey olacak mistik bir olay gerçekleşiyor şu an.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık