Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş yerinde ufak bir sigara molası verdiğimde kafamdan uçuk şeyler geçti. Roger Laugh Tale'e gittiğinde henüz bizim zamanımız değilmiş minvalinde konuştu. Roger'ın D. mevzusunu bildiğini biliyoruz. Ben Roger'ın bu D. mevzusunu Garp'a da anlattığını hatta Dragon'un bu mevzuyu Garp'tan öğrenerek devrimci hareketini başlatmaya karar verdiğini ve Garp ile ortaklaşa hareket ettiğini düşünüyorum.

Wano'da olan olaylar neticesinde dünya dengesinin değişeceği net bir şekilde belli. Bu çapta yaşanan olayların küresel domino etkisi yaratması ve güçlü oluşumların buna sessiz kalmayacağı da net. Dragon artık ciddi anlamda harekete geçecektir. Özellikle Luffy'nin mevzusu (artık reenkarne mi olacak yoksa meyve üzerinden irade mi olacak göreceğiz) bir şekilde tüm dünyada duyulacaktır.

Shanks mevzusuna gelince bu adamla ilgili uçuk düşüncem bence Xebec'in oğlu çıkacak. God Valley olayından sonra Roger evlatlığı olarak yanına aldı gibi geliyor bana. Siteye ilk üye olduğum yıllarda Shaks'ın D. olabileceği ile ilgili bir konu açmıştım. Bu konudaki fikirlerim değişmedi.

Bakalım Oda 2 hafta sonra nasıl bir bölüm karşımıza çıkaracak. Luffy'nin ayağa kalkışını nasıl resmedecek merak içindeyim. İyi forumlar herkese :)
 
Arkadaş kötü karakter neden sapına kadar kötü olmak zorunda ki? Bir insan ne kadar kahpe olursa olsun neden çoluk çocuğun hayatına göz dikmek ister? Çok mu zordu Kaido'yu biraz daha delikanlı bir karakter yapmak lan :/
Böylesi bence daha iyi. Çünkü böyle olunca kendini geri tutmayan birini okumuş oluyoruz. Ne güzel kötü adam sıfatının hakkını veren biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık