Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Luffy meyveyi zaten uyandırmıştı. Ama ben tam uyanış diye bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Kaidoyu lastiğin bunu yapmaması lazım demişti. Law ve Kidde tam kontrol edemiyordu. Ama lastik de bu farklı olacak bence. Tam uyanış gerçekleştirebilmek için Luffy nin o şartları yerine getirmesi gerekiyordu. İstemeden olsada getirildi. Bu sayede alacağı power up bilmediği bir şey değilde daha çok aydınlanma gibi birşey yasiycak. İlk G2 yi keşfettiği zaman gibi.
 
Efsana bir bölüm.Wano'da ivme hala artıyor Yok böyle arc.Kaido sağolsun Cp0 liderinin adını öğrenemedik.Cp0 lideri demekten gına gelmişti.Artık hiç bir şey diyemeyeceğiz.Daha sonra meydana gelip Luffy öldü diyerek herkesin moralini alt üst etti.Nami ve Yamato hariç.Yamatonun hala azmini koruması taktire şayan.Nami zaten inanamaz böyle bir şeye.Onun için Luffy her zaman kazanır.

Bölümün sonunda Luffy'nin "Nika" diye gülüşü herkesin kafasını karıştırdı.Evet Nika sırıtarak gülmeyi ifade etmek için kullanılıyor.Ama bence bu durum bu kadar basit değil.Oda'nın bahsedilen Son God Nika'nın ismini bilerek böyle koyduğunu düşünüyorum.İsmi,anlamıyla uyuşuyor.Çünkü Nika,kölelere yardım edip,mazlumun arkasında olup hep o umut vadeden gülüşüyle bahsedilir.

Şimdi değinmek istediğim konu şu:
Nika'nın "Güneş Tanrısı" unvanı, muhtemelen dizi boyunca gördüğümüz tüm güneş motifleri ve referanslarıyla, özellikle de Alabasta, Shandorians, Kozuki Ailesi ve Güneş Korsanları ile bağlantılı.Ayrıca farkettim ki Güneş Tanrısı Nika'nın silüeti, Skypiea Arc'ta dans eden Luffy'nin silüetine benziyor.Dahası Şafağı getiren güneştir. Yani temelde güneş, Şafağın doğuşunu takip eden şeydir. Pedro'nun ifadesine göre Hasır Şapkaların Şafağı getireceğine inanıyordu.

Özetle Joy Boy ve Luffy arasinda bağlantı olduğu gibi aynı derecede Nika ve Luffy arasinda da bağlantı var.



Shandialıların kurban ettiği Güneş Tanrısı, Elbaf devlerinin 12 gün oruç tuttukları güneş, Minklerin beklediği Şafak ve Güneş Korsanlarını yaratan eski Balıkadam köleleri.Oda, One Piece dünyasının mitolojilerini birbirine bağlamaya çalışıyor.Gelecek bölüm,Luffy denizlerin Joy Boyu mazlumun Nikası olmaya geliyor.Hazır olun!
 
Çok iyi bir bölümdü Kaidou Reyizin gücünü herkes gördü. Joy Boy mezardan kalkıp geliyor reyizi yenmek için :D

Bakalım onigashima ve wano ne kadar hasar görecek.

Bu arada Luffy eğer meyveden dolayı Joy Boy oluyorsa aslında Raftel'deki hazinenin bu meyve olduğunu, Shanks'a Ace'e yedirmesi için Rayleigh'in verip East Blue'ya gönderdiğini söylerdim ama meyveyi Shanks Dünya Hükumetinden baskınla ele geçirmiş. Eğer Gorosei'nin bahsettiği meyve buysa başına değil cp ajanları tüm amiralleri dikmeleri lazımdı. Bölüm sonu Luffy meyve uyandırıyor bence.
 
Arkadaş kötü karakter neden sapına kadar kötü olmak zorunda ki? Bir insan ne kadar kahpe olursa olsun neden çoluk çocuğun hayatına göz dikmek ister? Çok mu zordu Kaido'yu biraz daha delikanlı bir karakter yapmak lan :/
Vallahi ya , okuyunca iyice sinir oldum ama yazarinda istedigi bu zaten. Adam kotu olsunda kardesim, karsi tarafa iyice motivasyon yuklemek icin herkesi kole yapicam onu yapicam bunu yapicam niye dedirttiriyorsun. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık