Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido’nun gözünden Odeni yenişi gösterilerek vurulan darbe çizilmiş olduğu için son panelin Luff’nin gördüğü gelecek olma ihtimali epey düşüyor. Gösterilen sahne Kaido’num gördüğü gelecek olabilir ama eğer öyleyse de Kaidonun bu saldırıyı yapmaktan vazgeçmemesi gerekir. Bir kez katakuri olayında dövüşe kimseyi karıştırmama işine girilmiş ve katakuri kendine de zaear vererek durumu eşitlemişti. Aynı senaryonun tekrarlanarak Kaido’nun saldırıyı yapmaması ya da başkasına yöneltmesi seçeneklerinin olacağını sanmıyorum. Tamam çocuk serisi izliyoruz da arkadaş bütün korsanların tesadüfen Luffy’le savaşırken mi onurlu davranası tutuyor. Böyle olursa tadım kaçar.
Diğer ve daha düşük olan ihtimal de tam Kaido vurmadan Luffy’nin geleceği görerek tekkai mekkai demeden bir şekilde saldırıdan sıyrılması olur ki bu bana daha mantıklı bir senaryo gibi geliyor. Ama olma ihtimalini düşük görüyorum.
Ya da okuduğumuz sahne gelecek değil de halihazırda olansa bu saatten sonra Luffy’nin ayağa kalkamamasını dilerim. Tekrar kalkarsa plot armorun içinden geçerler artık. Umarım okuduğumuz sahne gelecekten falan değildir de önümüzdeki belirsizlik daha heyecanlı olur.
 
Buradan şunu anlıyoruz normal şartlarda Kaido, Luffy'ye rakip bile değil, neden?
Çünkü Luffy'nin sürekli gidip gidip gelmesi gerekiyor, antin kuntin şeylerden güç kaybetmesi gerekiyor ki Kaido güçte dengelesin
Bunlar bahane değil ha diyesim geldi, yersen :artiz:
Oda anlaşılan ilk defa başını Japonya'dan dışarı uzattı tüm tepkileri ilk defa idrak etti ve bölüm başlığını bizler için tasarladı :D
 
CP0 patronunun kafası çalışıyor baya, gücünün Luffy’e yetmeyeceğini bildiği için Kaido'dan darbe aldırttırdı. Bayadır dövüşüp yıprandıklarını da biliyor.

Luffy bayıldı gibi, CP0 elamanı Luffy’i alıp götürebilir de, bir teknikle Kaido'dan sıyrılıp veya Kaido hiçbir şey demez alıp götürmesine.

Direkt öldürmek için Luffy’e gidebilir mi, o da olabilir tabii. O zaman ya Luffy bilinçli bilinçsiz tepki verir, ya Kaido araya girer, ya da dördüncü bir kişiyi araya girip CP0 elemanını oradan uzaklaştırır.
 
Oda klişeden çıkıp farklı bir son yazmaya çalışıyor.Bana göre ROB LUCCİ VS LUFFY -2 diyebilirim.Ama Lufyy darbe almamış olabilir.Geleceği görmüş olabilir.Sonuçta 1 vs 1 vs 1 olacak gibime geliyor.O zaman kadio fb görebiliriz,Meyve ile ilgi şeyler görebiliriz.Ama yüzde 90 gear 5 gelicek.Bayağı beğendim.Ama güç dengeleri konusunda bu arc en kötülerden.
 
Son düzenleme:
13. Sayfa sağ alt panel. Ulan luffy ciddi ciddi gaz kaçırdın haahahaha

Kaido bir de geleceği görüyormuş hayvan, o zaman bu koca ananın yenilişi süzme saçmalık olmaya devam ediyor
 
Helal lan sana Kaido! Cidden adam yonkou gibi yonkou! Bir Big Mom’a bak böyle ne haki var ne işte böyle zeka var ne başka bir şey ,bir de Kaido’ya bak ! Adam resmen tüm adadaki güçlülerle kapıştı hala tüm haşmetiyle ayakta ,helal!
 
Gördüğümüz sahne luffy nin gördüğü gelecek olabilir mi acaba? Bir sonraki bölümde bu olayları tekrar görsek luffy şu elemandan sıyrılsa da darbeyi o yese o zaman şahane olurdu
 
Kaido gorosei'in bahsettiği meyvenin luffy'nin meyvesi olduğnu işaret etti bence. Lastiğin bunu yapamaması gerekidi gibi bi cümle kullanıyo. Luffy'nin meyvesi cidden lastık meyvesi olmayabilir.
Luffy maymuna dönüşecek maymuna. Bütün ailesi King Kong soyundan geliyor bunun. Seride Darwin'in evrim teorisine gönderme yapılacak. Monkey Darwin Luffy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık