Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu geleceği görme işi herkeste çıkmaya başlarsa MF savaşında mantık hataları çoğalacak. Mihawk, Garp, Sengoku, WB gibi isimlerde varsa kullanmaları gereken çok yer vardı.
 
Ben sana katılmıyorum ya. Katakuri full radar modunda gezmiyor oda odaklanıyor. Luffye elindeki mızarağı sokunca ne oldu falan diye somurtuyordu. Luffye kız kardeşinin attığı iğneyi ilkinde yedi yavaşlattığını görememişti Kata. Ne oldu falan diyordu sonra Luffy ikinci iğneden sıyrtıldı o zaman farketti kendini mızrakladı zaten. Luffye odaklanmıştı orda sadece. Luffyde sadece Kataya odaklıyken yedi saldırıyı ikincide radarı açtı sıyrıldı.
Katakuri, Luffy'ye gelen iğneyi görmek zorunda değil. Luffy bu bölümde kendisine yapılan bir hamleyi görmüyor. Eğer dediğin sahnede iğne Katakuri'ye atılsa ve Katakuri bundan sıyrılamasa, dediğin doğru olurdu.
 
Kaido gorosei'in bahsettiği meyvenin luffy'nin meyvesi olduğnu işaret etti bence. Lastiğin bunu yapamaması gerekidi gibi bi cümle kullanıyo. Luffy'nin meyvesi cidden lastık meyvesi olmayabilir.
 
Luffy, Katakuri seviyesinde demek, ikisi de aynı şekilde Gözlem Hakisi kullanıyor demektir. Bunu kime söylersen söyle, bu şekilde anlar. Kaido'nun vuruşları adamı sakat bırakacak cinsten, 4-5 tane denk getirse Luffy'yi perte bile çıkarabilir. Luffy'nin bu gücü asıl şimdi kullanması lazım.

Benim için bunun tek mantıklı açıklaması tüm hakilerin aynı havuzdan gelmesidir. Bu durumda Luffy tüm hakisini saldırılarına eklemek için Gözlem Hakisi kullanmamıştır.
Sürekli kullanım tercih olduğu için bence öyle anlaşılmamalı. Kaido da tercih ettiğinde kullanmaya başladı ve istese sürekli geleceği görebilir gibi duruyor. Luffy de öyleydi. Katakuri de öyle. O da sürekli kullanmayı tercih ettiği için kullanıyor. O yüzden ben Katakuri seviyesinde dendiğinde ne kadar ileriyi görebildikleri olarak algılıyorum.

Ama eğer ki bu kullanımın tetiklenmesi yani ne zaman geleceği görmen gerektiği Katakuri'de istem dışı bir hale gelmiş bir olaysa zaten Luffy o seviyede değilmiş bunu gördük. Ama Katakuri'ninki de istem dışı, 5. his gibi devreye giren bir şey değil. Genel olarak değil belki istisna bir kaç sahnesi çıkar çok ekstrem durumlarda. O yüzden Katakuri'nin kendi yaptığı odada yemek yerken öyle yakalanması örneğini verdim.

Bu üsttekiler olayın dinamiği bence. Luffy'nin niye kullanmadığı ya da kullanamadığı ise senin dediğin gibi olabilir. Diğer bir ihtimal havuzları farklı olsa bile herhangi bir türünü yoğun kullanımın yine karakteri yorduğu hakisini tükettiği söylendi. Hepsini bir arada kullanmak da zor geliyor olabilir hele de Kaido karşısında. Zaten kral hakiyi, b.hakiyi en yoğun safhada G4 ile beraber kullanıyor.
 
Katakuri, Luffy'ye gelen iğneyi görmek zorunda değil. Luffy bu bölümde kendisine yapılan bir hamleyi görmüyor. Eğer dediğin sahnede iğne Katakuri'ye atılsa ve Katakuri bundan sıyrılamasa, dediğin doğru olurdu.
Senin dedğin gibi olsa da ilk iğneyi yiyip ikinciyi yememesi çok şey anlatıyor bence. Kata hala karşıda Luffy ikinciden sıyrılıyor o noktada. Ki katanında siniri artınca odağı kayıp Luffynin g4ünden yumrukları yemişti kendini toparladığında tekrar saldırılar içinden geçti zarar vermeden. Tamamen odak meselesi gibi duruyor, duygusal durumlar k.hakiyi bariz biçimde etkiliyor, yada nereye odaklandığın. Yoksa shanbodyde Rayleigh Luffy'nin adada olduğunu anlıyordu ne kadar mesafeden.
 
CP0'ın, Robin'den vazgeçip Luffy’e yönlendirilmesi, im-sama'nın emri üzerine veya Luffy’deki meyvenin seçilmiş meyve olmasından mütevellit, başımıza bela olmadan ortadan kaldırılması lazım gereği gözüküyor.

Oda Luffy’i nasıl yerden kaldıracak merak ediyorum, gözünün feri de gitmiş. İşkembe-i kübra'dan ne sallayacak bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık