Daha azına da Oden bayılmıştı. Adam son havliyle G4'ten çıkmamak için direndi, asıl G4'te kalmaya devam ederse büyük rezillik.Kinemon bayılmamıştı bu saldırıya. Luffy bayılırsa büyük rezillik olur seri açısından.
Son düzenleme:
Daha azına da Oden bayılmıştı. Adam son havliyle G4'ten çıkmamak için direndi, asıl G4'te kalmaya devam ederse büyük rezillik.Kinemon bayılmamıştı bu saldırıya. Luffy bayılırsa büyük rezillik olur seri açısından.
Katakuri, Luffy'ye gelen iğneyi görmek zorunda değil. Luffy bu bölümde kendisine yapılan bir hamleyi görmüyor. Eğer dediğin sahnede iğne Katakuri'ye atılsa ve Katakuri bundan sıyrılamasa, dediğin doğru olurdu.Ben sana katılmıyorum ya. Katakuri full radar modunda gezmiyor oda odaklanıyor. Luffye elindeki mızarağı sokunca ne oldu falan diye somurtuyordu. Luffye kız kardeşinin attığı iğneyi ilkinde yedi yavaşlattığını görememişti Kata. Ne oldu falan diyordu sonra Luffy ikinci iğneden sıyrtıldı o zaman farketti kendini mızrakladı zaten. Luffye odaklanmıştı orda sadece. Luffyde sadece Kataya odaklıyken yedi saldırıyı ikincide radarı açtı sıyrıldı.
Sürekli kullanım tercih olduğu için bence öyle anlaşılmamalı. Kaido da tercih ettiğinde kullanmaya başladı ve istese sürekli geleceği görebilir gibi duruyor. Luffy de öyleydi. Katakuri de öyle. O da sürekli kullanmayı tercih ettiği için kullanıyor. O yüzden ben Katakuri seviyesinde dendiğinde ne kadar ileriyi görebildikleri olarak algılıyorum.Luffy, Katakuri seviyesinde demek, ikisi de aynı şekilde Gözlem Hakisi kullanıyor demektir. Bunu kime söylersen söyle, bu şekilde anlar. Kaido'nun vuruşları adamı sakat bırakacak cinsten, 4-5 tane denk getirse Luffy'yi perte bile çıkarabilir. Luffy'nin bu gücü asıl şimdi kullanması lazım.
Benim için bunun tek mantıklı açıklaması tüm hakilerin aynı havuzdan gelmesidir. Bu durumda Luffy tüm hakisini saldırılarına eklemek için Gözlem Hakisi kullanmamıştır.
Senin dedğin gibi olsa da ilk iğneyi yiyip ikinciyi yememesi çok şey anlatıyor bence. Kata hala karşıda Luffy ikinciden sıyrılıyor o noktada. Ki katanında siniri artınca odağı kayıp Luffynin g4ünden yumrukları yemişti kendini toparladığında tekrar saldırılar içinden geçti zarar vermeden. Tamamen odak meselesi gibi duruyor, duygusal durumlar k.hakiyi bariz biçimde etkiliyor, yada nereye odaklandığın. Yoksa shanbodyde Rayleigh Luffy'nin adada olduğunu anlıyordu ne kadar mesafeden.Katakuri, Luffy'ye gelen iğneyi görmek zorunda değil. Luffy bu bölümde kendisine yapılan bir hamleyi görmüyor. Eğer dediğin sahnede iğne Katakuri'ye atılsa ve Katakuri bundan sıyrılamasa, dediğin doğru olurdu.
Gayet kendinde gözüküyor, sarhoşluğu teknik olarak kullanıyor gözüküyor. CP0'ı da hemen tanıdı@artyomdh
Kaido şuan kendinde değil. Sarhoşluğun en agresif modunda. Senin reise son duamızı edelim mi?