Ben onu biraz da ironi olsun diye söylemiştim. Gerçekte öyle düşünmemekle beraber daha güçlü olduğunu da düşünmüyorum... Ancak hikaye gereği Koca Ana çok nerflendi o biraz can sıkıcıydı...Kaido çok net bir şekilde BM'den çok daha güçlü.
Ben onu biraz da ironi olsun diye söylemiştim. Gerçekte öyle düşünmemekle beraber daha güçlü olduğunu da düşünmüyorum... Ancak hikaye gereği Koca Ana çok nerflendi o biraz can sıkıcıydı...Kaido çok net bir şekilde BM'den çok daha güçlü.
Gelsin o adam satmaz yav, zaten o da satarsa biz bitmişiz. O'nu bile lawci yapan hayat bize ne yapmaz.Invictus duruma göre bana sürpriz yapabileceğini söylemişti. Dönüşü belki hayırlı olmaz senin için.
Büyük savaşta rövanş yaşansa çok müteşekkir olacağım. Bu sefer Doffy'nin ölümüyle ezeli düşmanlık son bularak hikaye tamamlansa güzel olurdu.Ulan şu arcta Dof her türlü Law'ın hakkıydı. Sen kalk bu kadar olay çiz git Dof'u başkasına yem et. O gama knife Dof'un kalbine denk gelmeliydi...
Profilimde yazmıştı. Aksi durumda onu hatırlatırım. :dd.dGelsin o adam satmaz yav, zaten o da satarsa biz bitmişiz. O'nu bile lawci yapan hayat bize ne yapmaz.
Sende iyi dilenci çıktın he @Millennium Wizard geliyo hop Dof diyon, Invictus geliyo hop profilime yazdın falan. Gerçek Doflamingo sen çıktın.Büyük savaşta rövanş yaşansa çok müteşekkir olacağım. Bu sefer Doffy'nin ölümüyle ezeli düşmanlık son bularak hikaye tamamlansa güzel olurdu.
Profilimde yazmıştı. Aksi durumda onu hatırlatırım. :dd.d
Ay yok. Bir şey demedim ona. Okuyabilirsin profilden. Hatta en son Kid'e bağlarsın dedim de bakalım gelirse nasıl davranır. :dd.dSende iyi dilenci çıktın he @Millennium Wizard geliyo hop Dof diyon, Invictus geliyo hop profilime yazdın falan. Gerçek Doflamingo sen çıktın.
Forumda 18den küçük üyeler var oğlum hooop nabıyonKid'in çatal bıçak kemirdiği yıllarda halka tatlısına abanmış reis
Valla benim denk geldiklerimin alayı şeytandı o yüzden takmıyorum bebeler sağlam.Forumda 18den küçük üyeler var oğlum hooop nabıyon
Ama duruşunu beğendim. @01746 'e ağzının payını vermiştin fanımsı diye. Öylelerine eyvallahın yok hiç olmazsa.Ay yok. Bir şey demedim ona. Okuyabilirsin profilden. Hatta en son Kid'e bağlarsın dedim de bakalım gelirse nasıl davranır. :dd.d