Law sanki Kid iyileşsin diye dua okuyor gibi. Bu çocuk harbi sağlam mümin.Kid'e bak tam Drama Queen... Şu sahneyi biri görse... Law dan daha çok iş yaptı sanar... sksllssl
Law sanki Kid iyileşsin diye dua okuyor gibi. Bu çocuk harbi sağlam mümin.Kid'e bak tam Drama Queen... Şu sahneyi biri görse... Law dan daha çok iş yaptı sanar... sksllssl
Efsunlu çocuk valla… Enerjisi de bu yüzden bitmiyor belli…Law sanki Kid iyileşsin diye dua okuyor gibi. Bu çocuk harbi sağlam mümin.
Kid'in çatal bıçak kemirdiği yıllarda halka tatlısına abanmış reisEfsunlu çocuk valla… Enerjisi de bu yüzden bitmiyor belli…
Çok hazırlıksız yakalandım ya.
Luffy tek yediğinde Raiden 5 posta caps attı lan foruma. Sen de katıl Kid mevzularına bak dalgana. Oda resmen Sanji tarifesi uyguluyor biz ne yapalım olum bunun önünde duramayız ayak uydurup keyfine bakacaksın.@Dattebayo..! @Mr.Bushido gidiyom geliyom hala Kid hebele hübele be oğlum, salın şu adamı.
Adam şarjı %1'e düştükten sonra bir türlü kapanmayan telefonlar gibi. Şarjım bitiyor kapatıyorum ben deyip yarım saat daha konuşuyor.Çok hazırlıksız yakalandım ya.