Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl Law'cıysa bir kez bile savunduğunu görmedim. Gizli gizli duvarlara karşı övüyor herhalde Law'ı :D

Kimleri amiral yapmadı MW. King'i Aokijiye eşit bile tuttu. Niyeti senle beni birbirimize kırdırmak. Amiral lobisine zarar vermek.:a:
Sen yine caps istiyorsun anlaşılan. :D Kimleri amiral yapmışım yav Aokiji dediğin adam Ace karşısında aciz kalıyor King ters kalır dedim gerçi sonra magma attığı ortaya çıktı tam alev değilmiş gibi.King olmasa da Sabo’yu alamaz mesela Kuzan bu olaydan dolayı.Ben Doffy amiral diyorsam bunun sebebi çok korkunç güçlü diye söylüyor olduğumdan değil.Amiraller öyle yonkolar gibi uçuk seviyelerde olmadıklarını bildiğim için.Hani taş çatlasa 2 milyar ederler.Croco/Dof/ Moria bunların zirve hallerinin çıkamayacağı seviye değil.Mihawk’ın ise ölüsünün seviyesi mesela.

İleride hükümetin güçlü kişileri ile yardımsız dövüşebilsinler diye adam yonkouları yem etti resmen. Bu da hikayenin tersten işlemesi ile alakalı. Korsanlar kralı olabilmen için denizin en güçlü korsanlarını aşabilmen gerekiyor. Olduktan sonrası ise hükümete ve amirallere çıkıyor. Gerçi denizciler beyazsakalı bu kadar yüceltmeselerdi yonkouların amirallerden çok üstün olduğu da düşünülmezdi belki ama e. oda kervan yolda düzülür mantığı ile hareket ettiği için kimin sırası gelse o kişinin aşırı tehlikeli olduğunu söyletiyor birilerine. Kısacası bu iki dövüş bitip bizim karakterler ciddi seviye atladığında e.oda da rahat bir nefes alacak ve dövüşleri daha tutarlı çizmeye başlayacak diye düşünüyorum.

Ben hayatımda BM kadar aşağılanan bir arc boss u görmedim.

Wano'nun başında da aynı şeyleri diyordum da bari son karşılaşmada düzgün olur diye düşünmüştüm. Ne yapalım Oda'nın saçmalıkları :bilmem:

Law kılıç kullanan bir D. Yani torpil konusunda Luffy+Zoro gibi bir şey. Joy boy mana potu basmıştır 800 yıl önceden. Kid garibim süpernovaların Sanji'si. Zaten meyve de leş... Hiç bu lazer işlerine girmeyip tekme tokat devam ettirseydi Kid'i daha iyi olurdu. Zaten kral haki var e potansiyel de var...

Law ın meyve içten hasar veriyor eyvallah ama karşısında logia yada kata gibi özel paramecia türü biri olsa dağlam haki kullanmadan hasar vermesi imkansız. Şimdi law bu meyveyle bm ye üstünlük sağladı ama ne silahlanma haki nede kral haki namına hiçbirşey görmedik. Bu yüzden bence Serideki en sağlam logia meyvelere sahip denizciler karşısında şansı yok, yine bana göre hatta bir çok insana göre yonko>amiral, eğerki law şu haliyle (hakisiz, sadece meyveyle sağlam logialı (akainu, borsalino,eski amiral aokiji gibilere karşı imkansız) amirale karşı varlık gösteremezse amiral büyük yonko mu olacak. Mf de sağ kol hatta sol kollar amiral tutarken şimdi koskoca bm amiralden güçsüz mü olacak. Güç dengesinin içine etti sevgili oda. Bu herifin kadınlarla alıp veremedeği bir şey var, kadınları güçlü göstermek istemiyor komedi unsuru yapıyor, cinsellik üzerine kullanıyor yada göz ardı ediyor, madem böyle yapıcan bari yonko yapma da seride dengeler sarsılmasın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık