Muhtemelen kulak memeleri yandıgi için kaybetmistir. Malum hassas yerlerBölümün asıl olayı Raizo'nun dövüşten galip çıkması. Fukurokuju "yandım anam" diye ağlarken, Raizo sapasağlam duruyor.
ittirmek mi , ne diyeyim bilemedimLaw'ın Big Mom üzerinden açtığı deliğe Mom düşerken ruhları çekip düşüşü durdurmasın diye R Room açmışken Kid üst üste 6 panel Mom'ı ittiriyor ve Law Misery onu kurtarmasın diye birde onu keserek durduruyor. Bu yancı okey atmış abi
Final sayısı yani bölüm 1040 Kid ağırlıklı...Law, BM dövüşünün yıldızı oldu. Law>Kid de benim açımdan kesinleşmiş oldu.
İçimde Bm'ye dair çok kötü bir his var. Evet;
Sanırım Elbaf'ta yine birlikteyiz
Reyis dinlenme modundayken bile hasar alıp dayanıklılık kasıyor. Herifin hayatı hasar alıp iyileşmek üzerine. Belli oldu ki Elbaf'taki arc boss'unu Zoro almasın diye hain çocuğu Oda Zoro'ya şimdiden komplo hazırlıyor!Op standartlarına göre iyi bölüm.
Zoro'nun başına bir işler geliyor ulan adamı yatarken rahat bırakın bari
Orada Law uçmuyor. Law geriye doğru zıplayarak Hera'yı kesiyor. Kid bildiğin balon. Kadın aldığı onca hasara rağmen Kid'in saldırısı aşağı düşürmeye bir süre yetmiyor. Law olmasa orada ayağa kalkıp içinden geçecek.Abi bölüme tekrar baktım Kid Bigmom'ı öylebir gömmüş ki yer yarılırken Law falan da uçmuş..Bölümün en iyi çizilen sahnesi bu ve en büyük panel.
Hala law da law diyenler bir baksın