Belki ama 1038'de law bm'yi içten patlatınca onun diğer homieleri emirsiz Law'a saldırıyordu.Zeus ve Prometheus'a kendi canını veriyor. Diğerlerine kendi canını vermiyor.
Belki ama 1038'de law bm'yi içten patlatınca onun diğer homieleri emirsiz Law'a saldırıyordu.Zeus ve Prometheus'a kendi canını veriyor. Diğerlerine kendi canını vermiyor.
Enel lawı görse ben iyi kurtulmuşum en azından böyle madara olmadan yırttım diye tövbe eder mevlaya şükrederdiEnel Law'ı görse tanrıyım demeye utanırdı.
Sümsük gibi uzanıyorken bile karizmaDüşerken illa karizmadır da biz o kısmı görmedik ki. Sümsük gibi uzanıyor yerde.
Aynen düştügü toprak dahi önemlidir şimdiZoro'ya bak düşerken bile karizma... skdkdksd
Law'ın Big Mom üzerinden açtığı deliğe Mom düşerken ruhları çekip düşüşü durdurmasın diye R Room açmışken Kid üst üste 6 panel Mom'ı ittiriyor ve Law Misery onu kurtarmasın diye birde onu keserek durduruyor. Bu yancı okey atmış abiCiddiyim.. Law'ın Misery'in kesmesi tam olarak katıksız yancılık oluyor.
Mangayı açıp bakın tam 6 sayfa boyunca Kid Bigmom'a hiç durmadan vurmuş...
Kusura bakma ama Law da Kid de bir halt yapamamışlarAynen düştügü toprak dahi önemlidir şimdi
Law saglam hamle yapti, hurdacı'da geregini yapti kendince.
Onları hiç farketmedim. Direk şu yuvarlak olanları aradı gözüm.Beraber düşen bombalar var. Bombaların hepsi yukarıda kalsa zaten Kazenbo Big Mom'ı niye takip etsin. Muhtemelen düşen bombalar kalanlardan daha fazla.
Her haliyle karizma... kalkacak zaten yapması gereken şeyler var... ksksslslsDüşerken illa karizmadır da biz o kısmı görmedik ki. Sümsük gibi uzanıyor yerde.
Red'im bu yorumunu görmeden aynısını ben yazacaktım... Zoro fanlığımız artık başka boyutlara geçmiş ksksksSümsük gibi uzanıyorken bile karizma
Tam oraya heykelini dikseler... Beton yetmez...Aynen düştügü toprak dahi önemlidir şimdi
Law saglam hamle yapti, hurdacı'da geregini yapti kendince.
O savaş aslında çok iyiydi. Raizo, benim efendim kaç saat dayandı buna ben de dayanırım dayanmalıyım ses edemem bakış açısıyla savaştı bence. Onun tutkusu ile ateşe karşı o kadar durdu. Onun iradesi, azmi, Oden için olan bağlılığı onu o kadar tuttu. Bu savaşta Fukurokuju tutunamadı. Başta büyük konuştu. Sonra efendisi gibi sansarın teki çıktı. Söndürün beni diyordu.Bölümün asıl olayı Raizo'nun dövüşten galip çıkması. Fukurokuju "yandım anam" diye ağlarken, Raizo sapasağlam duruyor.