Kingbaum ; vivre kart öncesinde de, kendi başına hareket etmiyor muydu? (O kısımları net hatırlamıyorum.)Homilerin kendi akılları yokmuş, onu öğrenmiş olduk. Emir almadan Ana ölse bile kurtarmıyorlar. Yersen çok güzel kurgu.
Kingbaum ; vivre kart öncesinde de, kendi başına hareket etmiyor muydu? (O kısımları net hatırlamıyorum.)Homilerin kendi akılları yokmuş, onu öğrenmiş olduk. Emir almadan Ana ölse bile kurtarmıyorlar. Yersen çok güzel kurgu.
Ciddi misin şaka mı yapıyorsun anlamadım Orada Big Mom'ın yaptığı Misery'i kesiyor Law.Abi bölüme tekrar baktım Kid Bigmom'ı öylebir gömmüş ki yer yarılırken Law falan da uçmuş..Bölümün en iyi çizilen sahnesi bu ve en büyük panel.
Hala law da law diyenler bir baksın
Kazenbo patladı.Anlamadığım bir şey var. Big Mom ilk bir bombayı Onigashima'dan düşerekan patlattı. Yamato kendini buz duvarı ile korudu. Sonra aşağı düştü çok daha büyük bir patlama oldu. Ama Yamato'nun dediğine göre sadece bir bomba patladı. Diğerlerini dondurdu.
Eee o zaman aşağıda o kadar büyük patlamaya yol açan neydi?
Oda kendi içinde çelişti zira Manga'nın bir yerinde zeus ve prometheus kendi iradeleri ile birlikte bm'dan uzakken onun yanına gidiyorlardı.Kingbaum ; vivre kart öncesinde de, kendi başına hareket etmiyor muydu? (O kısımları net hatırlamıyorum.)
Harbiden o kazenbo ile o bombalar patlasa hem Onigashima hem Wano toz olurmuş o zaman. Bu karikatürcünün meyve de çok iyiymiş. Öyle bir patlama yaratacak bir şey oluşturması.Kazenbo patladı.
Birleşip Voltran'ı oluşturdular.Harbiden o kazenbo ile o bombalar patlasa hem Onigashima hem Wano toz olurmuş o zaman. Bu karikatürcünün meyve de çok iyiymiş. Öyle bir patlama yaratacak bir şey oluşturması.
Bu arada Prometheus nerde kılıç nerde? Çok eksik bitti dövüş.