Zoro her ne yaşıyorsa seride bir ilk yaşanıyor şuan, ne olduğunu bilen yok tabiAzrail geldi Zoro'nun canını aldı gitti,yani biz Zoro'nun ölümünü izledik.
Zoro her ne yaşıyorsa seride bir ilk yaşanıyor şuan, ne olduğunu bilen yok tabiAzrail geldi Zoro'nun canını aldı gitti,yani biz Zoro'nun ölümünü izledik.
Zoro'nun her olayı özel işte.Zoro her ne yaşıyorsa seride bir ilk yaşanıyor şuan, ne olduğunu bilen yok tabi
Zoro artık dine inanıyor diyebilir miyiz, Azrail'i de gördü.Azrail geldi Zoro'nun canını aldı gitti,yani biz Zoro'nun ölümünü izledik.
Zoro yüksek ihtimal öldü abi. Olaylar bittikten sonra Zoro'nun farklı bir boyutta Enma ile olan muhabbetini göreceğiz.Zoro'yu kurtarmaya Franky ve Çoppa gidiyordu ama Zoro'nun adadan düşmesiyle bu ihtimal de kalktı. Ölmüş gibi duran adam kendi kendine kalkmaz herhalde. Ama bir şeyler daha yapacak olmasa tayfanın kurtarmasına izin verilirdi. Zoro'nun olayı merak uyandırdı. Daha ailesi ve Wano ile bağı da çözümlenmedi. Düştüğü yerden bu mevzular işlenecek muhtemelen. Sonra da son bir aksiyona girebilir. Bakalım nolacak. Oda bu Zoro'yu kaç bölümdür araya sıkıştırarak ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
10 yıldır okuyorum. Tamamen alışkanlık. Bu kadar uzun süredir okuyan biri olarak hikayenin boka sardığını görebiliyorum. Eski One Piece yok artık. Wano tamamen çöp bir arc. Yonkouyla Kizaru'yu kıyaslıyoruz artık. Daha ne denebilir.Bu derecede beğenmiyorsan neden hala takip ediyorsun neden kendine zarar veriyorsun?
Ağzından yel alsın uğursuzzzz!Zoro yüksek ihtimal öldü abi. Olaylar bittikten sonra Zoro'nun farklı bir boyutta Enma ile olan muhabbetini göreceğiz.
Law ve Kid'in hedefinin Koca Ana'yı yukarı çıkarmamak olduğunu varsayarsak evet savaşı kazandılar ama Koca Ana'yı yenebildiler mi? Hayır.Bigmom'ın oraya düşmesi yenilmiş olduğu gerçeğini değiştirmiyor arkadaşlar. Law ve Kid ikilisi yendi ve kazandı. Belirtme gereği duydum.
Bir sayfa yazı yazmıştım bununla alakalı okumadın mı? O azrail enmanın ta kendisi.Ağzından yel alsın uğursuzzzz!
Ama ölüm-kılıç felsefesi güzel aferin
Katılmıyorum dostum. Yenilmiş sayılması için illa son darbeyi rakibinden alıp bayılması ya da ölmesi gerekmiyor. Law yeteneği ile Bigmom'ı denize atabilseydi yenmiş olmayacak mıydı? Denize değil ama cephaneliğe attılar. Ölür ölmez orası ayrı ama saf dışı kaldığı ortada.Law ve Kid'in hedefinin Koca Ana'yı yukarı çıkarmamak olduğunu varsayarsak evet savaşı kazandılar ama Koca Ana'yı yenebildiler mi? Hayır.