Ve Zoro, babası Ryuma'nın mezarının yanına düşer
Çocukça da değil mi biraz ? Komik yaniGözünüzü seveyim şu bölümü baştan sonra dikkatli okur musunuz..
Kid gömüyor law uçuyor.. Kid gömüyor Law izliyor ...Kid gömüyor müdahale etmeye çalışanları durduruyor...
Daha fazla bu Kid Law konusunda yorum yapmıcam..
Bende Law'ı severim ama Kid gıdıklıyorsa Law ondan daha az gıdıklamıştır .Net olan burası
Hayır okumadım. Sen böyle şeyler yazar mıydın yav ? Allah Allah.Bir sayfa yazı yazmıştım bununla alakalı okumadın mı? O azrail enmanın ta kendisi.
Sen bunu cidden söyledin mi ya. Beteri var gördükte beterin beteri varmış. Net olan bir şey varsa Big Mom'ın Law'ın saldırılarından kaçtığıydı. Kadın " teknikleri tehlikeli ve ona dikkat etmeliyim." diyor. Aman sen saldırı yapma diyor. Kaburgalarını kıranda Law ha aman diyim.Bende Law'ı severim ama Kid gıdıklıyorsa Law ondan daha az gıdıklamıştır .Net olan burası
Ben Kid in daha etkili olduğunu gördümSen bunu cidden söyledin mi ya. Beteri var gördükte beterin beteri varmış. Net olan bir şey varsa Big Mom'ın Law'ın saldırılarından kaçtığıydı. Kadın " teknikleri tehlikeli ve ona dikkat etmeliyim." diyor. Aman sen saldırı yapma diyor. Kaburgalarını kıranda Law ha aman diyim.
Değil bence.Kid in bigmom in düşmesinde daha fazla payı var diyorum benÇocukça da değil mi biraz ? Komik yani
6 sayfa diye bir süre var..Zoro kraldır onu karıştırma6 sayfa diye bir süre yok. Yaklaşık 10 saniye belki daha fazla vurmuş bir halta da pek yaramamış. Kadın gülüyor Zoro 10 saniye kral hakili kesse lime lime doğrar inletir her kesik yara olurdu. Kid harbi kötü çıktı.