Doğru diyorsun bak onu atlamışım. En bomba ihtimal yalan oldu.Brook Robinleydi. Panel olarakta vardı bu sayıda.
Doğru diyorsun bak onu atlamışım. En bomba ihtimal yalan oldu.Brook Robinleydi. Panel olarakta vardı bu sayıda.
Bu işte ortaktırlar belki. Fikri Robin vermiş olabilir.Doğru diyorsun bak onu atlamışım. En bomba ihtimal yalan oldu.
Gözüme çok sempatik gözüktün şu an bu seksi yaklaşımınla. Zorocu değilsen forumda daha çok yazman dileğiyle dostum.Bu işte ortaktırlar belki. Fikri Robin vermiş olabilir.
Robin ve Brook'un Oldukları yerde alevler var. Zoro'nun olduğu olduğu yerde yangın da yok, yanacak bir şey de.Bu işte ortaktırlar belki. Fikri Robin vermiş olabilir.
Onu bunu bilmem ben Brook'çuyum.Gözüme çok sempatik gözüktün şu an bu seksi yaklaşımınla. Zorocu değilsen forumda daha çok yazman dileğiyle dostum.
Vur-Kaç işte. Gelmişler. Zoroya şakayı yapmışlar. Sonra Zoro'dan bu kadar kan çıktığını görünce kaçmışlar.Robin ve Brook'un Oldukları yerde alevler var. Zoro'nun olduğu olduğu yerde yangın da yok, yanacak bir şey de.
Azrail geldi Zoro'nun canını aldı gitti,yani biz Zoro'nun ölümünü izledik.Mihawk gibi aksiyon erteleyen ölüm meleği olmayacağına göre ilacın etkisiyle Zoro halisünasyon görüyor. Ya da en bombası Brook Zoro'yla billur geçti ve hala daha orada bir yerde kahkaha atıyor.