Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateş yokaisi panellerini pek anlamadım ama galiba Koca ana bodrumdaki bombayı patlattığında Orochi sama diyor orada yokai görevini bitirmiş kabul edip sönüyor. Çünkü devamında yokai gözükmüyor. Aşaşıda Koca ananın yediği patlamaya yokainin etkisi olmayabilir.
 
Yalnız bütün o duyuruya vesaire rağmen Koca Ana hala ayağa kalkacakmış izlenimi aldım. Böyle bir şey olur da Oda bizi trollemişse çok fena gülerim. :oleyo2:
 
Bigmom'un düşüşü aslında bir imparatorun düşüşü olarak düşünülürse ve imparatorluğun çöküşüne gönderme yapıldığını hesaba katarsak anlamlı bir son falan demiyeceğim çünkü aklim hala law'in son enerjisinde nasıl bir son enerjisi varsa nokia 3310 gibi şarjın son çubuğu 1 hafta götürüyor galiba adamı
 
Yenmediler. Uzaklaştırdılar. Onu da bilerek yapmadılar. Bigmom alt kata düştü kidin saldırısı sonrası. Gerizekalı kadın kendi kendini düşürdü :D
Karşısındaki iki kişiyi yenemediği gibi onlar tarafından lağım çukuruna atılır gibi muamele görüp savaş dışı kaldı. Bahanesi yok bu işin. Yeterince güçlü olsaydı o onları çukura atardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık