İyi de Kid hala daha billur geçilen taraf. Biz de isterdik şu tarz capsler anlamlı olsun ama dur bakalım hele şu saldırısını bir görelim deMontana banlı olduğundan benden rica etti onun capsi atıyorum. Normalde son olaydan sonra daha bulaşmazdım.
@Densetsu no Samurai @artyomdh @Mr.Bushido @Siyah Ateş @Raiden @YonToryu
Bak,en iyi ihtimalle Kid %50,Law %50 iş yapmıştır diyebiliriz.İyi de Kid hala daha billur geçilen taraf. Biz de isterdik şu tarz capsler anlamlı olsun ama dur bakalım hele şu saldırısını bir görelim de
Azıcık enerjisiyle Wano'yu karışlayan adam tam güçte taa ID'ye kadar uzatıp dürter Dof'u.
Bir adamın zincirlerine karşı ne yapabilirsin ki?Azıcık enerjisiyle Wano'yu karışlayan adam tam güçte taa ID'ye kadar uzatıp dürter Dof'u.
Law sahanda yumurtaya katılmış taze köy peyniri gibi akıyor maşallah.Bak,en iyi ihtimalle Kid %50,Law %50 iş yapmıştır diyebiliriz.
Kid'in ben dahil daha çok öne çıkacağını düşünenler patladı bence.
Dofu yonko olarak dusunursek anca mantikli olabilir, gercekten cok sacma. Koca Ana’nin paspas yapmasi lazimdi bunlari. Hele Law Dogun karsisinda aglayarak kaybetti Dofa karsi.Ordan bu hale gelmesi , neyseBu adamın yazdığı seriye gelinen bu noktada saygım yok. Finali Bleach'i ve Narutoyu aratacak.
Hiçbir mantık bana Doflamingo karşısında ezilen ve daha sonra bu ana kadar güçlü kimseyle dövüşmeyen Lawın aldığı bu güç artışını anlatamaz.
Luffyi yine anlarım ama Law ve Kidi anlamam
Saldırıyı Wano'ya yönlendirmese direkt adayı mı yok ediyormuş? Orijinal çevirisini çok merak ettim bu kısmın. Acaba millet ölmesin diye gücü kısmak zorunda mı kaldı? :O@artyomdh Evet, şok dalgasıymış. Yalnız klasik Oda abartması da var gibi, yinede sağlam saldırı belli ki.