Law, Luffy'yi orta zorlukta alır.Law vs Zoro ne olur?
Law, Luffy'yi orta zorlukta alır.Law vs Zoro ne olur?
3 kişiyiz zatenKid fanları karakterden soğutuyor yaaa.
Yav soruda Luffy yok niye böyle yapıyon?Law, Luffy'yi orta zorlukta alır.
Zoro onun için ters rakip ama şuan Law'ın bu seride alamayacağı karakter yok, aklıma tek bir kişi geliyor yenemeyeceği.Yav soruda Luffy yok niye böyle yapıyon?
Law vs Zoro ne olur?
İnanmıyorum bir sayı da okumam gerekmiyor. @artyomdh cidden inanmıyorum ya sana Dofa öyle ezilen adam böyle güçlenmişken, Kid böyle kalmalıydı çok güçsüz yorumunu beğeniyorsun. Adamın yanıtında bir gram mantık yok, Kid'e seviye ve sınır biçilecek adam akıllı sahne yokken yorumlara bak.
Yemin olsunki ben bundan sonra bu forumda Kid konuşmam, Millet adam hakkında neler yazıyordu komutan etmez diyenleri hatırlıyorum.. Herkes patladı hala millet konuşuyor inanılmaz cidden. Neyse herkese iyi Law övmeler Dofa ezilen Law'ın, arka planda gelişerek İmparatoru yarması çok mantıklı zaten
Öncelikle sözlerinin arkasında kalmalısın fakat mezcupsun sanırım çünkü sağduyu eksikliğin var bir ergen gibi hareket ediyorsun düşünmeden konuşuyorsun ve savurgansın.Ben arkadaşa yönelik yazmadım @Kral üzerine alınma alıntıladım ama.. forumdakilere genel olarak gıcık oldum daha kimseye Kid mid anlatmam isteyen istediğini yazsın
ne demek mantık yok kid ister awakened olsun ister olmasın iki türlüde meyvesi güçsüz law'ı ksledi şimdi nara atar bm'yi ben öldürdüm vs. diye tekrar belirtiyorum güçsüz olduğu için pozisyon (statü) artışı yaşamamalı.Adamın yanıtında bir gram mantık yok
bu kısma neden inanmadın, benim wano'dan sonra seriyi bırakmamam için beni ne kadar tanıyor olabilirsin veya bir başkasını?İnanmıyorum bir sayı da okumam gerekmiyor.çoğu insan benim gibi Wano'dan sonra bırakmayı düşünüyor inanmıyorsan 715'i oku.
Efsanelerde iki kudretli savaşçının savaştığı göğün altında duran ve bu savaşçılardan akan haki damlalarından bir yudum alabilen kişilerin mucizevi bir güce sahip olacağı söylenir.Zoro onun için ters rakip ama şuan Law'ın bu seride alamayacağı karakter yok, aklıma tek bir kişi geliyor yenemeyeceği.
Wb kadar meyvesi var.Tek yapması gereken motoru çalıştırmaktı meyveyi uyandırdı.Zoro onun için ters rakip ama şuan Law'ın bu seride alamayacağı karakter yok, aklıma tek bir kişi geliyor yenemeyeceği.