Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law demek 2 ay daha beklese Luffy'ye gerek kalmadan Dof'u indirecekmiş. Amacın Dof'u bitirmekse -ki öyleydi- Luffy ve Kaido'yla uğraşacağına tayfana iki üç adam katıp Dof'un karşısına çıkardın.

Lafım sana değil Law'cım seni çizene.
 
Öncelikle sözlerinin arkasında kalmalısın fakat mezcupsun sanırım çünkü sağduyu eksikliğin var bir ergen gibi hareket ediyorsun düşünmeden konuşuyorsun ve savurgansın. ne demek mantık yok kid ister awakened olsun ister olmasın iki türlüde meyvesi güçsüz law'ı ksledi şimdi nara atar bm'yi ben öldürdüm vs. diye tekrar belirtiyorum güçsüz olduğu için pozisyon (statü) artışı yaşamamalı.
Ayrıca şunu da eklemek isterim;
bu kısma neden inanmadın, benim wano'dan sonra seriyi bırakmamam için beni ne kadar tanıyor olabilirsin veya bir başkasını?
Bu arada 715 dediğim bir sayı değil entry idi.
Kid'in güçsüz olduğu kanısına nasıl vardın ya öyle. Sadece B. Haki kullanarak Mom'un final formunda kemiklerini kırıyor. Law'ın saldırıları daha fazla etki ediyor hipotezi sizlerin inandığı bir durum. Mangada Mom sürekli Kid'i muhatap alıyor. Dediğin gibi Kid ks atıyor olsa böyle bir tutumu olmazdı.
 
Efsanelerde iki kudretli savaşçının savaştığı göğün altında duran ve bu savaşçılardan akan haki damlalarından bir yudum alabilen kişilerin mucizevi bir güce sahip olacağı söylenir.

Bu iki kudretli savaşçı Luffy ve Kaido oluyor.

Law yanlışlıkla içmiş diyorlar.
Kaido sence Shanks'dan güçlü mü? Ona göre cevap vereceğim.
Wb kadar meyvesi var.Tek yapması gereken motoru çalıştırmaktı meyveyi uyandırdı.
Belki de uyanmadı dedikleri meyve bu.Hemen istihbaratını ulaştırmışlardır adamlara gördülerse.
Bu meyveden özel lastik ve karanlık meyvesi vardır en fazla.Birde bu meyve sökmez denecek Imu vardır.
Gençlik ameliyatıyla hazine kullanmanın bağlantısı saçma.Ameliyatın ismi öyledir ama vücuda hızlı yenilenme veriyor olabilir.Doffy bu meyveyle hazineyi kullanacaktı.
Balık için enerji saklamaktan nerelere geldi, meyve bence de başka şeylere çıkacak. Doffy sırf ölümsüz normal yaşlanmamayı düşünmemiştir. Eski kutsal olduğunu düşünürsek tüm planı bu meyveye göre yapmıştı. Teach karanlık için plan yaptı gerçek oldu. Lufy zaten lastiği aldı. Hızlı yenileme veriyorsa savaşta seni yenilmez yapabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık