Bari tutabilseler. Kadın merhamet gösterip bırakınca arkadan tekrar dalıyor hainler.Hop hop hop bi saniye noluyoz?
Tekli tutmak ikili tutmaya mı benzer?
Bari tutabilseler. Kadın merhamet gösterip bırakınca arkadan tekrar dalıyor hainler.Hop hop hop bi saniye noluyoz?
Tekli tutmak ikili tutmaya mı benzer?
Böyle söyleme yoksa kafana hurda fırlatırlarYukarıdaki savaşta hakin yoksa fiske vuramıyorsun ama aşağıdaki savaşta ts öncesi dönemdeymiş gibi meyve yarıştırıyorsun.
İşin içinden çıkamadım ben şimdi madem BM hakisiz dövülüyordu Luffy nie WCI'da bunu paketlemedi.
Başını yiyecek köpek!Hayır şunu anlamadım. Law'ın kılıcını Wano topraklarına kadar uzatmasına ne gerek vardı ? Bm'yi delecek kadar uzattsan yeter olum niye hızını alamadın ? İyice zıvanadan çıktı bu oğlan. Azdı mı ne ?
Annelik iç güdüsü işte sonra bi de mamaya laf atarlar kadın bebelerin canını bağışlıyo farkında değillerBari tutabilseler. Kadın merhamet gösterip bırakınca arkadan tekrar dalıyor hainler.
Bu hali mevzusu iyice sıvanacak anladım artıkBöyle söyleme yoksa kafana hurda fırlatırlar
Kadının tasarımına laf eden mi oldu ? Serinin anasını ağlattığı da bir gerçek amaUlen siz zevksizseniz napayım kadındaki vizyon misyon kimsede yok seride. wanoya adım attığı andan beri ben elbafa istiyom onu 2 bebeye yedirtirse oda bu onun kalemsizliğindendir. Yardır gökten p-upları yardır yardır. Luffye ağzı açık kalanlara yonkou aldırtmak ulen oda düşürdüğün hale bak bizi
Acaba 20 tane Big Mom arka arkaya dizilse hepsine bu derecede hasar verebilir miydi? Sonuçta Wano'ya hasar vermiş.Hayır şunu anlamadım. Law'ın kılıcını Wano topraklarına kadar uzatmasına ne gerek vardı ? Bm'yi delecek kadar uzattsan yeter olum niye hızını alamadın ? İyice zıvanadan çıktı bu oğlan. Azdı mı ne ?